The Lie / Between Earth and Sky(2018)
Πρώτη προβολή: 06-10-2020

70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2020-10-08
Παρά τον αργό ρυθμό η πλοκή κράτησε αμείωτο το ενδιαφέρον μου και μου άρεσε και το πως κλείνει! Τις ερμηνείες τις βρήκα πολύ καλές και ικανοποιητική βρήκα και την σκηνοθεσία αν και θεωρώ ότι θα μπορούσε να προσφέρει και περισσότερο σασπένς!
40
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2020-10-04
Η ανατροπή του τέλους -αν κι επίσης αρκούντως απίθανη- προσφέρει έναν μικρό ηλεκτρικό σοκ, αλλά δεν αρκεί για να ανυψώσει την ταινία από την περιοχή της ενδιαφέρουσας μετριότητας.
40
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2020-10-06
Το πρώτο μέρος του The Lie είναι υποφερτό, με την ταινία να ξεκινάει καλά ειδικότερα στο πρώτο ημίωρο, στην συνέχεια ωστόσο τα πράγματα γίνονται κάπως αλλοπρόσαλλα με αποτέλεσμα το δεύτερο να είναι χαοτικό. Τα πράγματα αρχίζουν και ξεφεύγουν και νιώθεις λες και οι συντελεστές θέλουν να προσπεράσουν αρκετά κομμάτια, για να φτάσουν στο φινάλε.
30
zerVo
Movies Ltd
2020-10-02
Σε καμία στιγμή το ψυχρό περιβάλλον του χιονισμένου περίγυρου, δεν αποτελεί εκμεταλλεύσιμο εργαλείο που πάνω του θα κτιστούν ανατριχίλες, με την άσημη και προφανώς περιορισμένων ικανοτήτων Καναδέζα ντιρέκτορα Veena Sud, να μην δείχνει ικανή να εκμεταλλευτεί συγκυρίες που υπό άλλες προϋποθέσεις θα την βοηθούσαν να αναπτύξει το θέμα της ποιοτικότερα.