Bigbug(2022)
Πρώτη προβολή: 11-02-2022

80
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2022-03-10
Ο σκηνοθέτης μέσα από τα πολύχρωμα πλάνα του, που παραπέμπουν σε χολιγουντιανές ταινίες φαντασίας της δεκαετίας του 50 καταφέρνει να περάσει το μήνυμα ισορροπώντας μεταξύ κωμωδίας και θρίλερ. Προσωπικά την ξαναβλέπω ευχαρίστως.
60
Κλεοπάτρα Λιωνή
MOVE IT
2022-03-08
Αν του βγάλεις όλα τα εφέ, τα χρώματα και την καρτουνίστικη αισθητική, είναι μια μέτρια σατιρική κωμωδία. Το συνολικό αποτέλεσμα όμως που μας προσφέρει, με ότι αστοχίες μπορεί να υπάρχουν, είναι αυτό ενός πολύ διασκεδαστικού farce comedy.
54
Αλέξανδρος Πατίτσας
IGN Greece
2022-03-06
Προσπαθώντας να κάνει πολλά πράγματα ταυτόχρονα, το BigBug απογοητεύει με το αποτέλεσμα του.
40
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2022-03-04
Στη φλούο sci-fi σάτιρα του Γάλλου σκηνοθέτη, η «Αμελί» με το «Εγώ, το ρομπότ» συγκρούονται μετωπικά. Σαν θορυβώδες δυστύχημα με βαρείς Terminator δανεισμούς και κάποιες καλές, μπουνιουελικές ιδέες.
20
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2022-03-02
Ειλικρινά μετά το τέλος της προσπάθειας (που δεν σου κρατάει καν το ενδιαφέρον μέχρι το φινάλε), τα λόγια είχαν στερέψει, σε μια επιεικώς υπερτιμημένη προσπάθεια και το μόνο που κρατήσαμε από ένα συνονθύλευμα είναι κάποια ωραία πλάνα και τίποτα παραπάνω.