Η Επέλαση(2026)
(Onslaught) | Πρώτη προβολή: 17-09-2026

60
Φωτεινή Νικολίτσα
αθηνόραμα
2026-09-12
Σφιχτοδεμένο action-slasher που θυμίζει τις κλασικές ταινίες του είδους, χτίζει αγωνία και συστήνει λιντσεϊκά εκκεντρικούς κακούς.    
60
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2026-09-10
Υπέροχα κατασκευασμένο αλλά αφηγηματικά μισοψημένο, το action-thriller γίνεται τελικά μια αρκετά καλή διασκέδαση. Το πρόβλημα είναι ότι, για μια στιγμή, έμοιαζε πως θα μπορούσε να είναι κάτι παραπάνω.    
50
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2026-09-04
Ο Ανταμ Γουίνγκαρντ αφήνει πίσω του το MonsterVerse και επιστρέφει στο είδος που τον ανέδειξε, αλλά αυτή τη φορά η αγάπη του για το παλιό σινεμά αποδεικνύεται ισχυρότερη από την ίδια την ιστορία.    
50
Σπύρος Γάγγας
Σινεφίλια
2026-09-08
Ο Γουίνγκαρντ δεν μπορεί παρά να εγκωμιάσει το σπλάτερ στην ωμή του λεπτομέρεια και να χρησιμοποιήσει κατευναστικά, ως αντίβαρο στο σοκ, το χιούμορ και την υπερβολή. Σε κάθε περίπτωση, η ένσταση παραμένει: η βία αποδεσμεύεται από τη βαρύτητα της απώλειας της ανθρώπινης ζωής και μυθοποιείται ως ανάγλυφος φετιχισμός.    
50
Βαγγέλης Βίτσικας
cinemagazine.gr
2026-09-06
Χαβαλεδιάρικο b-movie που δεν υπόσχεται περισσότερα απ’ όσα μπορεί να δώσει, δεν παίρνει τον εαυτό του υπερβολικά στα σοβαρά και προσφέρει περίπου 90 λεπτά ανόθευτης διασκέδασης.    
40
Ηλίας Φραγκούλης
FreeCinema
2026-09-02
Ο χρόνος κυλά αβίαστα, όμως, τούτη η «Επέλαση» δεν καταφέρνει να δώσει αυτό το υπερ-«κάτι» που θα την μετέτρεπε από απλώς διασκεδαστική σε πραγματικά καταιγιστική.