70
Ξανθή Χόβρη
2021-09-04
Προσεγμένη παραγωγή, κινηματογραφική αντίληψη εικόνας, γεμάτη και έξυπνη σκηνοθετική ματιά όπου καταφέρνει να σε βάλει μέσα στο κάδρο της λήψης και όλα αυτά που έχετε διαβάσει για την σκηνοθετική οξυδέρκεια και καλαισθησία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.
70
Shadow
2021-09-06
Θα προσπεράσω τα διθυραμβικά σχόλια που υπήρξαν με την προβολή της πρεμιέρας από πολλά sites, και θα σταθώ πως φαίνεται να είναι μία πολύ καλή και ευχάριστη προσπάθεια που ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό και προσεγμένο.
70
Βασιλική Γερονίκου
2021-10-08
Καθηλωτικό αποτέλεσμα, δουλεμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, με το καστ (από αξιαγάπητα ανήλικα μέχρι τον πρώτο ΑμεΑ ηθοποιό σε ελληνική σειρά) να κλέβει δικαίως τις εντυπώσεις.
40
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
2021-09-02
Αν ο σκηνοθέτης τράβαγε λίγο παραπάνω το πράγμα, μια σάτιρα του συγκεκριμένου είδους θα ήταν πολύ αστεία. Αλλά ο κύριος Παπαδουλάκης θαυμάζει και υπερεκτιμά λίγο τα πλάνα που γυρίζει και έτσι χάνει και το χιούμορ αυτό. Και έτσι όμως δυστυχώς εφόσον τρόμο δεν προκαλεί, είναι αποτυχημένο με την λογική ότι και μια κωμωδία που δεν προκαλεί γέλιο είναι αποτυχημένη.