90
Δήμητρα Πραντάλου
2019-01-20
Στο Sex Education θίγονται όλα εκείνα τα ζόρικα θέματα της εφηβείας, που όλοι έχουμε περάσει, αλλά ποτέ δεν είχαμε βρει το κουράγιο να συζητήσουμε ανοιχτά.
80
Πέτρος Καλογεράς
Αν την έχετε δει, κάνατε πολύ καλά. Αν όχι, σας την προτείνουμε ανεπιφύλακτα. Και μην την παρατήσετε αν στην αρχή σας φανεί συνηθισμένη. Γιατί το «Sεx Education» έχει ένα σπουδαίο προσόν: βελτιώνεται συνεχώς από επεισόδιο σε επεισόδιο.
80
Φίλιππος Χατζίκος
Είναι, τελικά, μία σειρά στην οποία κάθε θεατής μπορεί να ακουμπήσει τον δικό του προβληματισμό και να νιώσει ότι ίσως και να μην είναι και τόσο αλλόκοτη η συναισθηματική του πραγματικότητα.
80
Χρήστος Δικτόπουλος
Μια αρκετά πρωτότυπη σειρά γιατί δεν αποτελεί μια τυπική εφηβική σειρά με ερωτικά σασπένς σε στυλ σαπουνόπερας, αλλά κοιτάζει πιο βαθιά απ' την επιφάνεια αγγίζοντας και άλλα θέματα: οικονομικά, κοινωνικά αλλά και ψυχολογικά.
80
Σπύρος Νικολούζος
Δείτε το ανεπιφύλακτα, διασκεδάστε με τις «ανοησίες» των πρωταγωνιστών, ζήστε τις ενδιαφέρουσες ανατροπές στην πλοκή (ειδικά στο φινάλε) και ευελπιστούμε ότι ο δεύτερος κύκλος που έρχεται θα είναι ακόμη καλύτερος.
Πέρα από το σεξ αγγίζει και άλλα ταμπού της κοινωνίας όπως η ομοφυλοφιλία, τα ναρκωτικά και οι εκτρώσεις με έναν πολύ όμορφο τρόπο. Επιτέλους κάτι να μας θυμίσει πως το σεξ, οι προτιμήσεις μας και το σώμα μας είναι δικαίωμα μας.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
Χαρακτήρες ενδιαφέροντες, καταστάσεις αληθινές κι ένα φορμάτ που δημιουργικά και πρακτικά σε κάνει να θες κι άλλο.
80
Vaios Fits
Είτε είστε έφηβος, είτε γονέας είτε απλώς θέλετε να διασκεδάσετε με μια σειρά που ρίχνει μια χιουμοριστική ματιά στις πρώτες επαφές των ανθρώπων με το σεξ, το Sex Education είναι τέλειο για εσάς, προσοχή όμως γιατί είναι μόνο οκτώ επεισόδια και η ανυπομονησία ως τον επόμενο κύκλο θα είναι μεγάλη.
80
Άννυ Τζαβέλλα
Το απολαυστικό, απενοχοποιημένο και γεμάτο χιούμορ σενάριο της Laurie Nunn δίνει ώθηση στη σειρά, η οποία ωστόσο δεν μένει εκεί. Μέσα από τις κωμικές καταστάσεις προκύπτει συχνά –και κυρίως αβίαστα– αληθινά εκπαιδευτικό περιεχόμενο, που ο σύγχρονος έφηβος έχει όντως ανάγκη.
80
Λίνα Ρόκου
2019-01-12
Το Sex Education δεν είναι αριστούργημα. Όμως διακρίνεται από τη σοφία της ειλικρίνειας των εφήβων, της ματιάς που ακόμη δεν έχει μάθει πολλές στρατηγικές συμπεριφοράς. Και βασικό: η σειρά δεν περιμένει στη γωνία τους έφηβους για να τους κρίνει.
80
Νάκης Αντωνίου
2019-01-14
H Βρετανική σειρά είναι κάτι διαφορετικό, με ωμό χιούμορ, πολλές σκηνές.. ακατάλληλες, γλώσσα που δεν αρέσει σε πολλούς και γενικά είναι μια σειρά με Βρετανικό χιούμορ που αγαπάμε. Δεν είναι για όλους, αλλά είναι μια άκρως διασκεδαστική παραγωγή με υπέροχο καστ, ωραία σκηνοθεσία και ωραία τοπία.
80
Στέργιος Πουλερές
2019-01-16
Το Sex Education τελικά, δεν είναι απλά ένας τίτλος. Είναι και μια αλήθεια. Ένας νέος 17-18 ετών μπορεί να πάρει μαθήματα από αυτή τη σειρά. Πάνω απ΄όλα γιατί καταφέρνει να απενεχοποιήσει μια σειρά από ταμπού που κατατρύχουν την σεξουαλική μας ωρίμανση.
80
Αλέξανδρος Παπαγεωργίου
2019-01-18
Ναι, το Sex Education είναι μια πολύ διασκεδαστική σειρά – αλλά είναι επίσης μια σημαντική σειρά. Όχι σημαντική με τον συγκαταβατικό τρόπο της «επικαιρότητας» (sic), αλλά επειδή μεταχειρίζεται τους χαρακτήρες του με κατανόηση, ευαισθησία, χιούμορ και καύλα.
80
Ηλίας Γεροντόπουλος
2019-01-10
Ευαίσθητο, αστείο και φορτωμένο μέχρι πάνω με καταπιεσμένη λίμπιντο, αγχωμένες εφηβικές ανησυχίες και άπαιχτη "βρετανίλα", είναι ακριβώς η σειρά που είχες ανάγκη στο γυμνάσιο και το λύκειο για να καταλάβεις πώς διάολο παίζεται το παιχνίδι.
80
Άρης Αλεξανδρής
2019-01-08
Παρελθόν, μέλλον, προοδευτισμός, μικροαστισμός, φεμινισμός, δικαιώματα και ταξικές συγκρούσεις, -όλα χώρεσαν στο Sex Education και είναι αξιοθαύμαστο το πόσο ωραία αναλύονται και χωνεύονται. Κάθε επεισόδιο ξεχωριστά και όλα τα επεισόδια μαζί δημιουργούν μεγάλη δίψα για δεύτερο κύκλο, αλλά ίσως αυτή να είναι και η καλύτερη απόδειξη πως αυτός δεν πρέπει να γυριστεί.
70
Παύλος Γκουγιάννος
2019-01-04
Πιο πολύ χιούμορ, λιγότερο δράμα στο α΄ μισό, πιο δραματική και συμβατική με τα γνωστά κλισέ του είδους, και λιγότερο χαβαλετζίδικη στο β΄ μισό. Δεν σημαίνει ότι γίνεται λιγότερο καλή, άλλωστε ένα από τα καλύτερα επεισόδια είναι στο β΄ μισό (το πέμπτο). Γίνεται όμως πιο συνηθισμένη.
70
Νίκος Δρίβας
2019-01-06
Το βασικότερο είναι ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, ενώ στα τελευταία επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει και μερικές ενδιαφέρουσες ανατροπές και ευελπιστούμε να συνεχίσει έτσι και ακόμα καλύτερα στην επόμενη σεζόν.
70
Παναγιώτα Καρβούνη
Τελικά το Sex Education αποτελεί μια ευχάριστη έκπληξη, διότι σε μια σειρά με κεντρικό θέμα τους σεξουαλικούς προβληματισμούς των εφήβων υπάρχει χώρος ταυτόχρονα και για άλλα καθημερινά προβλήματα που ευνοούν τον κοινωνικό προβληματισμό.
40
Άγγελος Πολύδωρος
2019-01-02
Ευχάριστη και ενδιαφέρουσα με πιθανότητα να έχει και δεύτερη σεζόν.