86 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο θερισμός των ψυχών των νεκρών και το χτύπημα κάρτας μπορεί να ακούγονται μονότονα αλλά είναι τίμια δουλειά για ένα κοράκι (Crow). Η δουλειά αποκτά ενδιαφέρον όταν κάποιος κλέβει μία από τις ψυχές που σας έχουν ανατεθεί και πρέπει να εντοπίσετε τον απελπισμένο κλέφτη σε έναν βασίλειο που δεν το αγγίζει ο θάνατος, όπου τα πλάσματα συνεχίζουν να μεγαλώνουν μετά την ημερομηνία λήξης τους και που ξεχειλίζει από απληστία και δύναμη.

Είδος:Action, Adventure
Δημιουργός:Acid Nerve
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5, Switch, XboxOne, Xbox SeriesX|S
90
Ηρώ Μαυρογιαννάκη
2021-08-16
Ένας soulslike action-adventure τίτλος από τους δημιουργούς του Titan Souls.
90
Αντώνης Κοντοδήμας (PS5)
2021-08-16
Το Death's Door είναι η καλύτερη περίπτωση για κάποιον που θέλει να μυηθεί στο roguelike genre.
90
Κορίννα Κώττη (PS5)
2021-08-14
Το σκεπτικό να βασιστεί η ιδέα σε κάτι δοκιμασμένο και αποδεκτό αλλά με μια πινελιά πρωτοτυπίας έχει υπάρξει πολλές φορές σε μικρότερα παιχνίδια. Για καλή μας τύχη όμως ο συγκεκριμένος τίτλος τα καταφέρνει όσο λίγοι.
90
Άρης Φουρναράκης (Xbox SeriesX)
2021-08-12
Το Death's Door είναι φανταστικό. Προσφέρει εξαιρετικές μάχες, ενδιαφέρον σενάριο, υψηλού επιπέδου soundtrack, πληθώρα από bosses, μυστικά και φουλ εξερεύνηση.
85
Sir Daniel (XboxOne)
2021-08-10
Το Death's Door αποτελεί ένα μοναδικό κράμα παλαιομοδίτικου gameplay με κάποια σύγχρονα στοιχεία, κάτι που του δίνει έναν ιδιαίτερο χαρακτήρα. Δεν κρύβει τις επιρροές του, αλλά τις σέβεται και τις τιμάει. Αν σας αρέσουν τα παραδοσιακά 2D Zelda και γενικώς τα παιχνίδια με έντονη πρόκληση, θα περάσετε φανταστικά με το Death's Door.
85
Αλέξανδρος Ατσκακάνης (PS5)
2021-08-08
Το Death's Door είναι ένα πάρα, μα πάρα πολύ καλό παιχνίδι.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
2021-08-06
Αν και υπάρχουν ορισμένες ελλείψεις, η αλήθεια είναι ότι το πόνημα των μόλις δύο δημιουργών αξίζει τα εύσημα για τη συνολικά ποιοτική δουλειά, προσφέροντας τελικά ένα action παιχνίδι που οι λάτρεις των indies, και δη των isometric action παιχνιδιών, δεν θα πρέπει να χάσουν.
80
Γιώργος Πρίτσκας (XboxOne)
2021-08-04
Το Death's Door έχει ελάχιστες δικές του ιδέες, αλλά η άψογη υλοποίηση των βασικών μηχανισμών του, σε συνδυασμό με τον γεμάτο προσωπικότητα και χιούμορ κόσμο του, κάνουν αυτό το δεκάωρο -περίπου- ταξίδι του πολύ γοητευτικό.
80
Βασίλης Τατσιόπουλος (XboxOne)
2021-08-02
Προτείνεται ανεπιφύλακτα σε λάτρεις της μάχης, της εξερεύνησης, των rogue-souls-likes, των action RPGs και της δομής των metroidvania.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση