82 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα metroidvania που περιλαμβάνει εξερεύνηση, πολλές προκλήσεις και γρίφους, πολλαπλά όπλα, θεαματικά combo, αναβαθμίσιμες ικανότητες και απαιτητικό platforming.

Είδος:Metroidvania
Δημιουργός:TiGames
Πλατφόρμα:PC, PS4, PS5
85
Ζήσης Παρασκευαΐδης (PS5)
2021-10-10
Η metroidvania αυτή περιπέτεια των τουλάχιστον 12 ωρών αξίζει να παιχτεί ως ένα τα κρυφά διαμαντάκια της χρονιάς, ένα καλοδουλεμένο παιχνίδι άριστα γυαλισμένο και δομημένο, που απλά ήθελε κάποιο παραπάνω "σπρώξιμο" για να καταφέρει να αφήσει αυτό το κάτι παραπάνω στον παίκτη και στο ίδιο το είδος του.
85
Γιώργος Δεμπεγιώτης (PC)
2021-10-08
Ένας άρτιος Metroidvania τίτλος που θα λατρέψουν οι φίλοι του είδους.
85
Βασίλης Τατσιόπουλος (PS5)
2021-10-06
Ένα παιχνίδι που δεν θα ταράξει τα νερά του είδους του, δεν θα μείνει στην ιστορία ή κάτι τέτοιο, αλλά προσφέρει μία χορταστική metroidvania περιπέτεια, καλοστημένη και διασκεδαστική, με μερικές ενδιαφέρουσες ιδέες που ξεφεύγουν από τα στενά όρια του υποείδους και φτιάχνουν ένα σύνολο που δεν πρέπει να χάσετε αν σας αρέσουν αυτού του τύπου τα παιχνίδια.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PS4, PS5)
2021-10-04
Μέσα από το άκρως χορταστικό περιεχόμενο μεταφέρει μία πέρα ως πέρα καθαρόαιμη, metroidvania εμπειρία, αποδίδοντας τους σημαντικότερους τομείς του είδους σε υψηλά ποιοτικά σταθμά, κάτι που κατ' επέκταση σημαίνει ότι αποτελεί μία ιδανική επιλογή για τους λάτρεις αυτών των παιχνιδιών.
75
GSak (PS4)
2021-10-02
Το Fist: Forged In Shadow Torch είναι ένα (ελαφρώς) old-school, ποιοτικό και διασκεδαστικό metroidvania. Παρά τις αδυναμίες του (κυρίως στην πλοκή), θα ευχαριστήσει παλιούς και νέους οπαδούς του είδους όσον αφορά το gameplay και την ατμόσφαιρα του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση