90 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η ιστορία της διαγαλαξιακής κυνηγού επικηρυγμένων Samus Aran συνεχίζεται με τα γεγονότα που διαδραματίστηκαν στο Metroid Fusion. Parkour πάνω από εμπόδια, slide ανάμεσα από στενές εισόδους και εχθροί που καραδοκούν παντού, είναι μόνο λίγες από τις περιπέτειες που θα συναντήσει στον επικίνδυνο πλανήτη ZDR.

Είδος:Platformer
Δημιουργός:MercurySteam, Nintendo EPD
Πλατφόρμα:Switch
100
Φώτης "Tholin" Μπέτσος (Switch)
2021-10-20
Είτε είστε φαν των metroidvania παιχνιδιών είτε όχι, θα πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο νέο game να σας παρασύρει στον σκοτεινό του κόσμο και να σας μαγέψει με το περιβάλλον και το gameplay του.
95
Braveheart1980 (Switch)
2021-10-18
Ο τίτλος έχει το καλύτερο level design που έχουμε δει εδώ και πολλά-πολλά χρόνια. Σε οποιονδήποτε τίτλο και σε οποιαδήποτε κονσόλα ή και PC.Τελεία και παύλα.
90
Έκτωρ Αποστολόπουλος (Switch)
2021-10-16
Η MercurySteam μπορεί να μην ανακάλυψε τον τροχό ή να επαναπροσδιόρισε το είδος των Metroidvania, αλλά δημιούργησε έναν τίτλο με ισχυρή ταυτότητα δείχνοντας τον απαραίτητο σεβασμό στους προκατόχους του.
90
Οδυσσέας Γιαννιώτης (Switch)
2021-10-14
Η επανεμφάνιση της σειράς Metroid βρίσκεται αντιμέτωπη με το ραντεβού της ιστορίας της στο δρόμο προς την επιτυχία. Τι απομένει; Ένας πραγματικά καλός τίτλος. Και το Metroid Dread είναι όντως ένα φανταστικό παιχνίδι.
90
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2021-10-12
Το Metroid: Dread σίγουρα δεν αποτελεί το τέλειο παιχνίδι, αλλά το hype σίγουρα ήταν δικαιολογημένο. Η δυσκολία σίγουρα δεν αποτελεί παράγοντα απομάκρυνσης μιας και στον πυρήνα του αλλά και γενικότερα, το νέο παιχνίδι της σειράς θα καταφέρει να σβήσει την "δίψα" μας για ένα ακόμα κλασικό Metroidvania.
90
Σπύρος Μπίρλης (Switch)
2021-10-10
Το Metroid Dread είναι μία δυνατή και άξια προσθήκη στο franchise που κρατά μία σταθερή ισορροπία μεταξύ των κλασικών ριζών του και του εκσυγχρονισμού. Χάθηκα στα έγκατα του, αλλά δεν ήμουν χαμένος.
90
Γιάννης Βουγαζιανός (Switch)
2021-10-08
Το Metroid Dread, ενώ δεν κάνει κάτι επαναστατικό και δεν παίρνει μεγάλα ρίσκα, εκτός από την προσθήκη του stealth στοιχείου, κρατάει τη γνωστή Metroid συνταγή και προσφέρει απλόχερα μία θαυμάσια εμπειρία, ακόμα και σε άτομα που δεν έχουν ασχοληθεί ποτέ στο παρελθόν με τη θρυλική σειρά της Nintendo. Αναμφισβήτητα ένα από τα κορυφαία παιχνίδια της χρονιάς.
87
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
2021-10-06
Το πιο βλοσυρό Metroid είναι ένας τίτλος που σέβεται το μνημειώδες παρελθόν της σειράς, αλλά δεν διστάζει να χαράξει τη δική του πορεία, χαρίζοντας στους φίλους της μια πραγματικά πρωτόγνωρη εμπειρία.
85
Βασίλης Τατσιόπουλος (Switch)
2021-10-04
Μετά από τόσα χρόνια, η MercurySteam κατάφερε να παραδώσει ένα άρτιο Metroid, χτίζοντας στα κλασικά στοιχεία της σειράς και φέρνοντας κάποιες καινοτομίες.
80
Dimitris Karamanidis (Switch)
2021-10-02
Είτε είστε fans του Metroid και της Samus είτε όχι είναι μια απαραίτητη προσθήκη στο Switch σας γιατί πιστεύω ότι κι εσείς θα το ευχαριστηθείτε δέοντος.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση