77 Βαθμολόγιο
με βάση 15 κριτικές
7.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

To νέο Pokemon Brilliant Diamond/ Shining Pearl Dual Pack είναι εδώ και μία απίστευτη περιπέτεια ξεκινάει, για να γίνεις ο κορυφαίος εκπαιδευτής Pokemon. Βασισμένο στα Pokemon Diamond & Pokemon Pearl επιστρέφεις στα μοναδικά φυσικά τοπία του βουνού Coronet και της περιοχής Sinnoh. Περιπλανήσου στους δρόμους της αυθεντικής πόλης, κάνε νέους φίλους, συνάντησε μυθικά Pokemon και γίνε εσύ ο απόλυτος Champion of the Pokemon League!

Είδος:RPG
Δημιουργός:ILCA
Πλατφόρμα:Switch
80
Νίκη Μπουντούρη (Switch)
2021-11-20
Ένα πανέμορφο remake που στοχεύει στην αλάνθαστη συνταγή του original παιχνιδιού μαζί με μερικά νέα χαρακτηριστικά, κάτι που το κρατάει φρέσκο, χωρίς όμως αυτό να σημαίνει πως χάνει τις ρίζες του, κάνοντας το έτσι ένα παιχνίδι που μπορούν οι παλιοί παίκτες να ρίξουν ένα δάκρυ πάνω από την κονσόλα τους και να κινήσει το ενδιαφέρον στους νέους παίκτες.
80
Αχιλλέας Παντής (Switch)
2021-11-18
Οι Pokemon Brilliant Diamond και Pokemon Shining Pearl αποτελούν πιστά remakes των προκατόχων τους που ενώ είναι ανανεωμένα, διατηρούν τα στοιχεία που τις κάνουν μοναδικές ιδιαίτερες.
80
Nicilos (Switch)
2021-11-16
Είναι Pokémon. Είναι system seller. Είναι must εμπειρία.
80
Στράτος Χατζηνικολάου (Switch)
2021-11-14
Τα Diamond και Pearl είναι από τα αγαπημένα μου Pokémon παιχνίδια και σίγουρα τα συνιστώ σε αυτούς που θέλουν να επιστρέψουν στο Sinnoh Region, το οποίο λάμπει για ακόμη μια φορά και είναι χωρίς αμφιβολία ένα από τα καλύτερα setting που έχει δει η σειρά. Το προτείνω, όμως και σε εκείνους που θέλουν να παίξουν ένα κλασσικό-παλιακό παιχνίδι της σειράς, με γραφικά του σήμερα.
75
Παναγιώτης Πετρόπουλος (Switch)
2021-11-12
Η ILCA στόχευσε σε ένα remake πιστό στο πρωτότυπο. Και το πέτυχε. Το έκανε όμως παίζοντας εκ του ασφαλούς, μην επιχειρώντας να ζορίσει τους παίκτες ή να ακροβατήσει με τη συμπερίληψη Pokémon από όλες τις γενιές ή ενός πραγματικά καινούργιου χαρακτηριστικού με άμεσο αντίκτυπο στο gameplay.
75
Δημήτρης Γαλατσάνος (Switch)
2021-11-10
Σε μια κονσόλα που σίγουρα "σηκώνει" περισσότερα στοιχεία όπως καλύτερα μοντέλα, περισσότερα animations και νέες λειτουργίες, το πισωγύρισμα των Brilliant Diamond and Shining Pearl μας αφήνει να ζητάμε το κάτι παραπάνω.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (Switch)
2021-11-08
Αν σας αρέσουν τα παιχνίδια της σειράς Pokémon, σίγουρα θα σας αρέσουν και τα Brilliant Diamond και Shining Pearl, απλώς θα μπορούσαν να κάνουν κάτι πιο τολμηρό και να έχουν μεγαλύτερο αντίκτυπο. Αν δεν σας αρέσει το franchise, δεν θα αλλάξετε γνώμη εδώ.
70
Κώστας Παπαμήτρου (Switch
2021-11-06
Δεν μπορούμε, όμως, και να μην παραδεχτούμε πως περάσαμε όμορφα με αυτούς τους τίτλους, παρά τις ελλείψεις, παρά τη διστακτικότητα των δημιουργών να δικαιολογήσουν τον χαρακτηρισμό "remakes" με περιεχόμενο που θα ξεπερνούσε κατά πολύ το αρχικό υλικό.
70
Γιάννης Βουγαζιανός (Switch)
2021-11-04
Τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl αποτελούν ακόμα δύο διασκεδαστικές και ποιοτικές κασέτες, οι οποίες παραμένουν, ίσως περισσότερο από όσο θα έπρεπε, πιστές στις original.
65
Iraklis Angelopoulos (Switch)
2021-11-02
Τα Pokémon Brilliant Diamond και Shining Pearl είναι ένα ευχάριστο Remake για τους Hardcore Fans αλλά και για όσους θέλουν να παίξουν αυτήν τη γενιά για πρώτη φορά. Παρόλα αυτά δεν είναι από τα καλύτερα Remake της σειράς.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση