82 Βαθμολόγιο
με βάση 9 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα RPG που διαδραματίζεται στο σύγχρονο Τόκιο. Οι φιλοδοξίες των θεών και των ανθρώπων συγκρούονται εν μέσω του τρόμου ενός κόσμου που πεθαίνει. O Nahobino, που δεν είναι ούτε άνθρωπος ούτε δαίμονας, πρέπει να αποφασίσει μαζί με τους φίλους του για το τι αξίζει να σωθεί και να χαράξει το δικό του μονοπάτι στη μάχη ανάμεσα στο φως και το σκοτάδι.

Είδος:RPG
Δημιουργός:Atlus
Πλατφόρμα:Switch
100
Νίκος "Olak" Κορμπέτης (Switch)
Nintenders
2021-11-18
Με όποια δυσκολία και να επιλέξετε να το παίξετε, κάντε το. Προτείνω σε docked mode. Σε μεγάλη τηλεόραση είναι απόλαυση να βλέπεις την χρωματική του παλέτα.
90
Παντελής Δασκαλέλος (Switch)
IGN Greece
2021-11-16
Το καλύτερο και πιο μεστό κεφάλαιο της σειράς έχει όλα τα φόντα για να αναδειχθεί ως ένα εκ των κορυφαίων RPG των τελευταίων ετών.
88
Inspyrouation (Switch)
CyprusGamer
2021-11-14
Δαίμονες αγγελικά πλασμένοι σε ένα παιχνίδι που περιμέναμε καιρό! Αυτό που στερείται σε ιστορία, επανορθώνει με καταπληκτικό combat system!
85
vassilis_pap (Switch)
ninty.gr
2021-11-12
Δεν ξέρουμε αν αποτελεί το καλύτερο SMT όλων των εποχών όπως κάποιοι λένε, αυτό συνήθως το κρίνει η ιστορία. Είναι όμως καλό παιχνίδι που αξίζει να το κοιτάξετε ειδικά αν σας έλκουν τα ιδιαίτερα χαρακτηριστικά του που το κάνουν και μοναδικό.
85
Σπύρος Μπίρλης (Switch)
SAVE THE GAME
2021-11-10
Το Shin Megami Tensei V χρησιμοποιεί βέλτιστα τα εμβληματικά στοιχεία της σειράς και σε συνδυασμό με συνετές αλλαγές κτίζει μια μοναδική JRPG εμπειρία. Το να γίνεις Θεός δεν είναι εύκολο, αλλά είναι διασκεδαστικό.
80
Νικήτας Καβουκλής (Switch)
Enternity.gr
2021-11-08
Το Shin Megami Tensei V είναι ένα συναρπαστικό ταξίδι, που σίγουρα δεν θα αφήσει αδιάφορους τους φίλους των JRPGs. Το εύκολο είναι να βυθιστείτε στον κόσμο του, το δύσκολο είναι να τον κατακτήσετε και να βγείτε ζωντανοί, όμως εκεί βρίσκεται όλη η μαγεία του gameplay.
80
Γιάννης Βουγαζιανός (Switch)
Three Pixels Lab
2021-11-06
To Shin Megami Tensei V αποτελεί συνολικά ένα από τα καλύτερα RPG του 2021, το οποίο παρά τον αργό του ρυθμό και το όχι τόσο άρτιο performance του στο Switch, καταφέρνει με επιτυχία και προσφέρει μια γνώριμη, αλλά συνάμα νέα εμπειρία, την οποία μπορούν εύκολα να απολαύσουν οι παλιοί, αλλά και οι νέοι της σειράς.
70
Σταύρος Λιναρδάκος (Switch)
GameOver.gr
2021-11-04
Ο πυρήνας της σειράς βρίσκεται εδώ, όμως τα τεχνικά προβλήματα και οι επαναλαμβανόμενες και ίδιου σχεδιασμού θεματικές ενότητες στις διάφορες περιοχές του τίτλου δεν είναι σε θέση να προσφέρουν τελικά ένα σπουδαίο κεφάλαιο στη σειρά Shin Megami Tensei, γεγονός που αδικεί το ταλαντούχο στούντιο της Atlus.
60
Yannis Katrivesis (Switch)
Busted.gr
2021-11-02
Πιστεύω είναι ένας τίτλος που θα ευχαριστήσει τους Hardcore fan του είδους, αλλά μόνο αυτούς. Θα ήθελα να δω ανανεωμένα γραφικά ή έστω artowrk το οποίο να ταιριάζει περισσότερο στις επιδόσεις του Nintendo Switch.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση