71 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Πρόκειται για ένα rhythm runner που διαδραματίζεται στο σύμπαν του League of Legends. Πρωταγωνιστεί ο ειδικός στα εκρηκτικά Ziggs, ο οποίος πραγματοποιεί άλματα και επιθέσεις με βόμβες, αποφεύγει εμπόδια, αφοπλίζει αντιπάλους και σπέρνει το πανικό στις γειτονιές της Piltover, συντονισμένος πάντα στον ρυθμό της μουσικής

Είδος:Rhythm
Δημιουργός:Choice Provisions
Πλατφόρμα:PC, Switch
75
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switch)
2021-12-06
Πρόκειται για ένα παιχνίδι που μπορεί να προσφέρει αρκετές ώρες διασκέδασης και ρυθμού αλλά υποφέρει από απουσίες σημαντικών λειτουργιών και επιλογών. Ταυτόχρονα είναι σκληρό και δύσκολο και θα δώσει στους Completionists μια νέα πρόκληση που θα χρειαστεί πολλές ώρες για να ολοκληρωθεί. Παρόλα αυτά, είναι το πρώτο βήμα προς την σωστή κατεύθυνση.
75
Βασίλης Τατσιόπουλος (PC)
2021-12-04
Ένα απαιτητικό rhythm-platformer που συγχωρεί αρκετά λάθη αλλά ζητεί πολλά από εσάς, θα σας διασκεδάσει πολύ για όσο διαρκεί, με τις έξυπνες ιδέες του, την πετυχημένη του παρουσίαση και το βάθος στα mechanics.
63
Ηλίας Ιακωβόπουλος (PC)
2021-12-02
Καλογυαλισμένο αλλά σύντομο. Δυστυχώς παρόλες τις περγαμηνές τις Riot, το Hextech δεν στέκεται ούτε κατά διάνοια ως αυτόνομη οντότητα.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση