83 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Το παιχνίδι που τα ξεκίνησε όλα επιστρέφει με ένα ολοκαίνουργιο Bubble Bursting 4-player co-op Adventure για πρώτη φορά στη σειρά! Τα τέσσερα δρακάκια, Bub, Bob, Peb και Pab πηγαίνουν στο Rainbow Island για να βοηθήσουν έναν μυστηριώδη χαρακτήρα, τον Miniroon, που γέμισε το νησί με φυσαλίδες, δημιουργώντας προβλήματα στους κατοίκους του.

Είδος:Puzzle
Δημιουργός:Taito Corporation
Πλατφόρμα:Switch
95
MasterV (Switch)
Nintendo Next
2023-06-06
Είναι επικίνδυνα εθιστικό, προσφέρει μπόλικο περιεχόμενο ακόμη και έναν παίκτη, το online και ειδικά το τοπικό multiplayer σημαίνει ότι μπορείτε να το παίζετε για πολλά πολλά χρόνια ενώ το Puzzle Bobble vs. Space Invaders είναι απλά το κερασάκι σε μια χορταστικότατη τούρτα!
85
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (Switxh)
Joystick
2023-06-04
Σε γενικές γραμμές, το Puzzle Bobble Everybubble είναι ο ιδανικός εορτασμός μιας αγαπημένης σειράς παιχνιδιών και ένα ακόμα καλύτερο sequel σε μια κονσόλα που κάλλιστα μπορεί να το υποστηρίξει.
70
WhiteFox (Switch)
Nintenders
2023-06-02
Γενικά το παιχνίδι είναι υπέροχο αν ξέρεις τι αγοράζεις και τι να περιμένεις από αυτό. Είναι ένας υπέροχος τίτλος για να μυήσει νέους παίκτες και ειδικά τη νέα γενιά σε μια πιο Old School εποχή.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση