74 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
7.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε ένα όχι και τόσο μακρινό μέλλον η Αμερική έχει διαλυθεί από μια άγρια δύναμη γνωστή ως "Miasma". Γνωρίστε τον Elvis, έναν νεαρό άνδρα που η οικογένειά του μετακόμισε στην πόλη των ορυχείων Sedentary όταν ήταν μωρό. Η μητέρα του τον άφησε στη φροντίδα ενός ρομποτικού μεγαλύτερου "αδελφού" και του δίνεται ένα μυστηριώδες γάντι με το οποίο μπορεί να ελέγχει το Miasma.

Είδος:TBS
Δημιουργός:The Bearded Ladies
Πλατφόρμα:PC, PS5, Xbox SeriesX|S
80
Άρης Φουρναράκης (PC)
VG24.gr
2023-06-16
Το Miasma Chronicles, παρότι δεν είναι τέλειο, καταφέρνει να ισορροπήσει με την εξαιρετικά στρατηγική μάχη του, τους πολυδιάστατους χαρακτήρες και το καλογραμμένο του σενάριο.
77
Αλέξανδρος Γκέκας (PC)
Ragequit.gr
2023-06-14
Το Miasma Chronicles έχει ενδιαφέρουσες ιδέες και μεγάλη φιλοδοξία αλλά χρειαζόταν λίγο περισσότερη προσοχή στην λεπτομέρεια.
76
Παύλος Ντέλης (PS5)
SAVE THE GAME
2023-06-12
Το Miasma Chronicles παραμελεί σε εγκληματικό επίπεδο την πλοκή και τους χαρακτήρες του. Αν είστε, όμως, λάτρεις των turn-based strategy games, αξίζει κάθε δεκάρα.
75
Lev N. Myshkin (PS5)
game2.0
2023-06-10
Το Miasma Chronicles προσφέρει μια ικανοποιητική tactical RPG εμπειρία, με ενδιαφέρουσα ιστορία και αρκετή ποικιλία μηχανισμών ώστε να διατηρεί το gameplay φρέσκο κατά τις 20 περίπου ώρες που διαρκεί. Στοχεύει σε μικρό, συγκεκριμένο κοινό, γνωρίζει τα γούστα και τις απαιτήσεις του και φροντίζει να τα ικανοποιήσει.
75
Τζίμης Γίγας (PC)
Joystick
2023-06-08
Αν είστε λάτρης των παιχνιδιών στρατηγικής και έχετε ενδιαφέρον για τον κόσμο των μετά-αποκαλυπτικών περιπετειών, το Miasma Chronicles αξίζει να δοκιμάσετε. Ετοιμαστείτε για μια συναρπαστική και προκλητική εμπειρία σε έναν κόσμο γεμάτο μυστήριο και κίνδυνο.
75
Βαγγέλης Κομνής
IGN Greece
2023-06-06
Μια επιφανειακή, κλισέ πλοκή και ένας έξυπνος συνδυασμός real time exploration, turn-based combat και στοιχείων RPG είναι τα βασικά χαρακτηριστικά που συνθέτουν το Miasma Chronicles.
70
Γιάννης Σαρρής (PS5)
Psaddict.gr
2023-06-04
Το Miasma Chronicles είναι μια απολαυστική κυκλοφορία που ενισχύεται όταν καταπιανόμαστε σε μικρές δόσεις με αυτή. Δεν φτάνει τα επίπεδα άλλων τίτλων του είδους, αλλά προσφέρει αρκετά για να έχει τη δική του θέση ανάμεσα σε αυτούς.
60
Νικόλας Μαρκόγλου
GameOver.gr
2023-06-02
Το μεγαλύτερο πρόβλημα όμως είναι ότι τέσσερα χρόνια μετά από το Mutant Year Zero η The Bearded Ladies δίνει την εντύπωση ότι δεν μπορεί να προσφέρει το κάτι παραπάνω για το είδος, αρκούμενοι στους πλέον τυπικούς κανόνες που έχουν καθιερωθεί εδώ και δεκαετίες.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση