Τα Όρια μας(2021)
(Our Limits) | Πρώτη προβολή: 27-11-2021

43 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Eνας αθλητής με αναπηρία πηγαίνει την επτάχρονη κόρη του και τον πεντάχρονο γιο του να τρέξουν έναν από τους πρώτους τους αγώνες παιδικού τριάθλου και θυμάται τον πιο δύσκολο αγώνα που έχει κάνει ποτέ, ένα IRONMAN: μια από τις πιο εξαντλητικές ψυχο-σωματικές δοκιμασίες που μπορεί ν' αντέξει κανείς σε μια μέρα. Έναν αγώνα που περιλαμβάνει 3,86χλμ. κολύμβηση, 180 χλμ. ποδήλατο και τα 42 χλμ. ενός Μαραθωνίου.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:Ελλάδα
Σκηνοθέτης:Δημήτρης Γιατζουζάκης
Διάρκεια:78
50
Σοφία Γουργουλιάνη
2021-11-06
Πρόκειται για ένα ντοκιμαντέρ που καταφέρνει αποτελεσματικά να προβληματίσει για τα ανθρώπινα όρια που επιβάλλει το ίδιο το σώμα μας.
40
Ζουμπουλάκης Γιάννης
2021-11-04
Ένα ντοκιμαντέρ που αναδίδει χιούμορ, αλήθεια, ελπίδα και κυρίως θαυμασμό απέναντι σε έναν άνθρωπο που χωρίς ποτέ να το επιδιώξει, έγινε ήρωας.
40
Μανώλης Κρανάκης
2021-11-02
Η απόσταση ανάμεσα στο ενημερωτικό και το κινηματογραφικό δεν είναι μεγάλη και η υπαρξιακή αναζήτησή - δεδομένη σε κάθε αθλητικό αγώνα - παραμένει εδώ καρφωμένη στη γη, ωστόσο για όση ώρα διαρκεί το ντοκιμαντέρ, νιώθεις δυνατός. Όχι νιώθεις, αλλά σίγουρα αναλογίζεσαι, όχι μόνο τα όρια όσων αγωνίζονται, αλλά και τα δικά σου.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση