50 Βαθμολόγιο
με βάση 1 κριτική
5.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο Βαγγέλας Κυριαζής θα αποχαιρετήσει τα εγκόσμια και θα αφήσει την πιο περίεργη διαθήκη. Όχι στα παιδιά του. Αυτά έχει να τα δει πάνω από 15 χρόνια. Θα αφήσει στα εγγόνια του, το σπίτι του και μερικά στρέμματα κοντά στο Δάσος. Α, ναι. Και τρία εκατομμύρια ευρώ! Μοναδικός όρος στη διαθήκη να μείνουν τα εγγόνια στο σπίτι του παππού τους, που δεν έχει ρεύμα, δεν έχει νερό, δεν έχει μπάνιο για έναν ολόκληρο χρόνο! Αν δεν τα καταφέρουν τότε όλη η περιουσία του Βαγγέλα θα περάσει στο χωριό!

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Άγγελος Χασάπογλου, Βιβή Νικολοπούλου, Μαντώ Αρβανίτη, Ελπίδα Γκρίλλα, Αντώνης Χαϊμαλίδης, Αντώνης Ανδρής
Πρωταγωνιστούν:Πέτρος Φιλιππίδης, Πηνελόπη Πλάκα, Θοδωρής Φραντζέσκος, Τάσος Κωστής
Διάρκεια:45
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
50
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
Το πρώτο πολύ θετικό δείγμα είναι ότι η σειρά του Αντρέα Μορφονιού δεν προσεγγίζει με καμία διάθεση διακωμώδησης ή γελιοποίησης το χωριό και τους κατοίκους του, κάτι που αποτελεί συχνή μανιέρα στις ελληνικές σειρές και έχει πλέον κουράσει αρκετά.
1.0
Mako
Αν και ορεινός δυστυχώς ο πλάτανος ναυάγησε, κρίμα για τους αξιόλογους Φιλιππίδη / Κωστή, η αλήθεια είναι ότι δεν μας είχαν συνηθίσει σε τέτοιες εμφανίσεις. Απο που να ξεκινήσω: casting σε μια προηγμένη χώρα αυτό είναι επιστήμη, εδώ απλά καταλαμβάνει μια σειρά στους τίτλους. Θέλει μεγάλη προσπάθεια από έναν casting director (ναι διευθυντής την κάνει αυτή τη δουλειά) να συμπυκνώσει μαζί τόσους πολλους αταλαντους. Όσο για τους διαλόγους δεν έχω λόγια, λες και ακούς παιδάκια προσχολικής ηλικίας, βέβαια εδώ παίζει ρόλο και ο παράγοντας ηθοποιία. Σκηνοθεσία ένα μεγάλο ερωτηματικό, πλάτανος ορεινό χωριουδάκι και οι πρωταγωνιστές μιλούν λες και έχουν τελειώσει τη Σορβόννη και κάθονται και τα λένε σε καμία μεγαλούπολη, και εντάξει οι νέοι του χωριού, μπορώ να το ακούσω με προσπάθεια, αλλά οι μεγαλύτερης ηλικίας; Που είναι η ντοπιολαλιά που χαρακτηρίζει την ελληνική ύπαιθρο, και χωρίς να χαρακτηριστώ μπλαζε ή δεν ξέρω τι άλλο, να θυμίσω τις εμφανίσεις των Κορυφαίων Χαλκιά / Σταυροπούλου στο αδικοχαμένο Περτουλι. Παραγωγή: τυχερή, σε οποιοδήποτε άλλο δίκτυο πλην της πληρωμένης από τον λαουτζίκο ΕΡΤ, το εργακι δεν θα έβγαζε 28η Οκτωβρίου. Κλείνοντας και όπως συμβαίνει στα περισσότερα ναυάγια έτσι και εδώ ευτυχώς έχουμε και μερικούς διασωθέντες, με τυχαία σειρά να αναφέρω την απολαυστική Κυρία Πιτσούλη, την πολύ καλή Κυρία Σιαρκου, τον Κύριο Κουρλαμπά, τον πιτσιρικά που κάνει τον αστυνόμο, και την Κυρία Διαγουπη. Από εκεί και έπειτα όλα τα άλλα είναι της (Πηνελόπης) Πλάκας. Η οποία παρεπιπτόντως στη Φριτέζα τα εσπαγε. Υ.Γ το παληκαράκι που κάνει τον γόη του χωριού, ηθοποιός είναι?? Γιατί μοιάζει να έχει χάσει το δρόμο του.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση