82 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η σειρά εμπνέεται από τα κόμικς με το ίδιο όνομα και αναστρέφει πολλά από τα σενάρια του Marvel Cinematic Universe, επαναπροσδιορίζοντας όλα τα διάσημα γεγονότα από τις ταινίες με απροσδόκητους τρόπους. Εξερευνά μια κεντρική στιγμή από το MCU και αλλάζει την ροή του γεγονότος δείχνοντας τις συνέπειες λόγω της αλλαγής αυτής, οδηγώντας σε μία παράλληλη πραγματικότητα.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Έι.Σ.ι.
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Άσλι Μπράντλι
Πρωταγωνιστούν:Τζέφρι Ράιτ, Τσάντγουικ Μπόουζμαν, Σάμιουελ Λ. Τζάκσον, Τέρι Ντάγκλας
Διάρκεια:33
86
Chris
2021-10-06
Η σειρά είναι έξυπνα γραμμένη και χτυπάει ευαίσθητες χορδές στους Fans της Marvel αξιοποιεί ιστορίες που ήδη έχουμε δει και καταφέρνει να τις επαναπροσδιορίσει και να τις παρουσιάσει ως κάτι καινούργιο κρατώντας πάντα στοιχεία που έχουμε αγαπήσει.
80
Στέργιος Πουλερές
2021-10-04
Όλες οι ιστορίες έχουν άρτια συνοχή, σου διατηρούν αμείωτο το ενδιαφέρον και είναι σαν να βλέπεις μικρά φιλμάκια εξίσου καλά με τις ταινίες της Marvel τα προηγούμενα χρόνια. Κι η αξία της σειράς βασίζεται ακριβώς στο ότι ήδη έχει καλυφθεί ένα σενάριο, ένα σύμπαν και βλέπουμε μια νέα προσομοίωση.
80
Κυριάκος Στεργιάδης
2021-10-02
Γενικά, τα υποθετικά σενάρια γαργαλάνε την περιέργειά μου και τα πρώτα επεισόδια σίγουρα την φίλεψαν όπως έπρεπε. Λάτρεψα επίσης το ότι δομικά και αφηγηματικά ξεδιπλώνεται σαν ένα μεγάλο μυστήριο, κάπου σε ένα μακρινό σύμπαν με τον Jeffrey Wright στο ρόλο του "Watcher" να αφηγείται τα γεγονότα σαν άλλος Rod Serling στην "Ζώνη του Λυκόφωτος".
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση