71 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βασισμένο στα βραβευμένα βιβλία του Ισαάκ Ασίμοφ, το Θεμέλιο καταγράφει τα χρονικά μιας ομάδας εξορίστων στο μνημειώδες ταξίδι τους για να σώσουν την ανθρωπότητα και να ανοικοδομήσουν τον πολιτισμό εν μέσω της πτώσης της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας.

Είδος:Δράμα, Επιστ. Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζος Φρίντμαν, Ντέιβιντ Σ. Γκόγιερ
Πρωταγωνιστούν:Τζάρεντ Χάρις, Λι Πέις, Λου Λόμπελ, Άλφρεντ Ένοχ
Διάρκεια:61-69
82
Akis Katiras
2021-10-06
Για το κοινό που δεν έχει έρθει κοντά στα βιβλία, η σειρά θα φανεί όμορφη και εντυπωσιακή αλλά για του φανατικούς του Isaac Asimov έχω να προειδοποιήσω ότι αν δείτε την σειρά ίσως βρεθείτε σε νευρική παράκρουση ειδικά με το love story που προσπαθεί να αναπτυχθεί από το πουθενά.
70
Χρυσαυγή Πατσάκη
2021-10-04
Ό,τι στερείται προς το παρόν σε δράση, η σειρά το αναπληρώνει με την εντυπωσιακή, κινηματογραφικού επιπέδου αισθητική της. Η προσοχή στη λεπτομέρεια είναι τέτοια, από τα κοστούμια μέχρι τη χρήση του CGI, που ο κόσμος της Γαλαξιακής Αυτοκρατορίας, οι φυλές και οι πλανήτες της εμφανίζονται ολοζώντανοι μπροστά σου.
60
Αντώνης Παυλίδης
2021-10-02
Αφήνοντας στην άκρη λοιπόν το πόσο πιστή μεταφορά έγινε, ο Goyer, μέχρι στιγμής, δείχνει αδυναμία στο να αφηγηθεί μία ξεκάθαρη ιστορία. Η σειρά ακόμα δεν έχει βρει ρυθμό, οι χαρακτήρες μέχρι στιγμής δεν είναι πειστικοί, και το σημαντικότερο, δεν υπάρχει πλοκή που να μπορείς να ακολουθήσεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση