63 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο Γιώργος, ένα χαρισματικό 11χρονο αγόρι, μετακομίζει με τον πατέρα του και τα αδέλφια του σε ένα χωριό στην Κρήτη αναζητώντας μια νέα αρχή μετά το θάνατο της μητέρας του. Από το πρώτο κιόλας βράδυ στο νέο τους σπίτι, τα πιο τρομακτικά όνειρα του Γιώργου βγαίνουν αληθινά. Δεν θα τα αντιμετωπίσει όμως μόνος, αφού σύντομα γίνεται μέλος των "Κομάντο", μιας παρέας ντόπιων παιδιών.

Είδος:Μυστηρίου
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Θοδωρής Παπαδουλάκης
Πρωταγωνιστούν:Βασίλης Μπισμπίκης, Μαρίνα Καλογήρου, Αναστασία Τσιλιμπίου, Γιάννης Ζουγανέλης
Διάρκεια:60
70
Βασιλική Γερονίκου
2021-10-08
Καθηλωτικό αποτέλεσμα, δουλεμένο στην παραμικρή του λεπτομέρεια, με το καστ (από αξιαγάπητα ανήλικα μέχρι τον πρώτο ΑμεΑ ηθοποιό σε ελληνική σειρά) να κλέβει δικαίως τις εντυπώσεις.
70
Shadow
2021-09-06
Θα προσπεράσω τα διθυραμβικά σχόλια που υπήρξαν με την προβολή της πρεμιέρας από πολλά sites, και θα σταθώ πως φαίνεται να είναι μία πολύ καλή και ευχάριστη προσπάθεια που ίσως εξελιχθεί σε κάτι πολύ καλό και προσεγμένο.
70
Ξανθή Χόβρη
2021-09-04
Προσεγμένη παραγωγή, κινηματογραφική αντίληψη εικόνας, γεμάτη και έξυπνη σκηνοθετική ματιά όπου καταφέρνει να σε βάλει μέσα στο κάδρο της λήψης και όλα αυτά που έχετε διαβάσει για την σκηνοθετική οξυδέρκεια και καλαισθησία του Θοδωρή Παπαδουλάκη.
40
Ιάσονας Τριανταφυλλίδης
2021-09-02
Αν ο σκηνοθέτης τράβαγε λίγο παραπάνω το πράγμα, μια σάτιρα του συγκεκριμένου είδους θα ήταν πολύ αστεία. Αλλά ο κύριος Παπαδουλάκης θαυμάζει και υπερεκτιμά λίγο τα πλάνα που γυρίζει και έτσι χάνει και το χιούμορ αυτό. Και έτσι όμως δυστυχώς εφόσον τρόμο δεν προκαλεί, είναι αποτυχημένο με την λογική ότι και μια κωμωδία που δεν προκαλεί γέλιο είναι αποτυχημένη.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση