76 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Βασισμένη στα βιβλία της διάσημης συγγραφέως Βικτόρια Χίσλοπ, η σειρά μας ταξιδεύει στην Κρήτη και στο Λονδίνο, μέσα από 12 συναρπαστικές, αυτοτελείς ιστορίες, με πρωταγωνιστή τον Ανδρέα Κωνσταντίνου.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Νίκος Απειρανθίτης, Αλεξάνδρα Κατσαρού, Δώρα Μασκλαβάνου, Παναγιώτης Χριστόπουλος
Πρωταγωνιστούν:Ανδρέας Κωνσταντίνου, Λένα Παπαληγούρα, Βασίλης Χαραλαμπόπουλος,, Μυρτώ Αλικάκη
Διάρκεια:44-55
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Νεφέλη Γιολδάση
2021-12-10
Η καλύτερη ελληνική σειρά της χρονιάς έρχεται από την ΕΡΤ και μας μεταφέρει σε μία Κρήτη που με τους ανθρώπους, την φύση και τον παρελθόν της αλλάζει τον πρωταγωνιστή και το κοινό.
80
Ειρήνη Μιχοπάνου
2021-12-08
Όλα τα επεισόδια είναι καλογυρισμένα με άψογες ερμηνείες από ηθοποιούς που δεν τους βλέπεις συχνά, έως καθόλου, στη τηλεόραση.
80
Πάνος Κοκκίνης
2021-12-06
Εκεί που εγώ εστιάζω είναι στη συνολική καθηλωτική ατμόσφαιρα μιας ελληνικής σειράς (έστω, μέσα από τη ματιά ενός «ξένου» που είναι καψουρεμένος με τη χώρα μας) που μοιάζει ό,τι πρέπει για να κάνει το πέρασμα από το Ertflix στο Netflix. Επίσης, πάνω από όλα, στην ωμή δύναμη κάθε guest star ερμηνείας που έρχεται και πολλαπλασιάζεται, σαν να γιγαντώνεται, από την αλληλεπίδρασή της με τον πρωταγωνιστή.
70
Βασιλική Γερονίκου
2021-12-04
Ηθοποιοί πρώτης κλάσης (Βασίλης Χαραλαμπόπουλος και Γεράσιμος Σκιαδαρέσης έχουν ήδη εντυπωσιάσει) συνοδεύουν τον εξαιρετικό Ανδρέα Κωνσταντίνου (Τζόζεφ) σε αυτοτελή επεισόδια γεμάτα μαγευτικές εικόνες της Κρήτης, σε μια παραγωγή με υψηλή αισθητική.
70
Άρης Γάρος
2021-12-02
Το «Καρτ Ποστάλ» αγγίζει αισθητικά τα επίπεδα της κινηματογραφικής τέχνης, κάτι που στη διεθνή τηλεόραση θεωρείται πια ο κανόνας και όχι η εξαίρεση όπως συνέβαινε στο παρελθόν.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση