80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ανάλαβε το ρόλο του The Girl, μίας φονικής Sniper, που έχει ως σκοπό να εκδικηθεί μία μυστηριώδη εγκληματική οργάνωση που κατέστρεψε τη ζωή της. Έχεις μονάχα μία σφαίρα στη διάθεσή σου, που όμως μπορεί να αλλάξει κατεύθυνση, να στριφογυρίσει στον αέρα, να διαπεράσει armor και να αψηφήσει τους νόμους της φυσικής. Κάθε βολή μετράει και η ανελέητη ακρίβεια ανταμείβεται.

Είδος:Action, Strategy
Δημιουργός:René Rother
Πλατφόρμα:PC
80
Παναγιώτης Δημητρακόπουλος (PC)
Alttab
2024-04-06
Ενδιαφέροντες γρίφοι, εκδικητικό gameplay και εντυπωσιακά σκηνικά αντιμάχονται την αδύναμη περιβαλλοντική και βασική αφήγηση.
80
Paris Liapis (PC)
GameFreniacs
2024-04-04
Τελικά, το «Children of the Sun» ξεχωρίζει ως μια διακριτική προσθήκη στο είδος του παζλ shooter. Το ενδιαφέρον gameplay του, σε συνδυασμό με μια συναρπαστική αφήγηση, προσφέρει ώρες ψυχαγωγίας για παίκτες όλων των επιπέδων.
80
Νικόλας Μαρκόγλου (PC)
GameOver.gr
2024-04-02
Σίγουρα υπάρχουν δυνατότητες να επεκταθεί ακόμα περισσότερο σε gameplay όρους και περιεχόμενο αλλά αυτά τα θέματα δεν αφαιρούν σε καμία περίπτωση βαθμούς από την ευρηματικότητα που χαρακτηρίζει το Children of the Sun καθώς και τη συνολική και απόλυτα γοητευτική indie ιδιοσυγκρασία του.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση