Ο Κασκαντέρ(2024)
(The Fall Guy)  Πρώτη προβολή: 06-05-2024

60 Βαθμολόγιο
με βάση 25 κριτικές
6.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Έχοντας επιβιώσει από ένα ατύχημα που παραλίγο να του κοστίσει την καριέρα του, ένας κασκαντέρ πρέπει να εντοπίσει έναν αγνοούμενο κινηματογραφικό αστέρα, να λύσει μια σκοτεινή υπόθεση συνωμοσίας και να κερδίσει ξανά τον έρωτα της ζωής του.

Είδος:Περιπέτεια
Χώρα:ΗΠΑ
Σκηνοθέτης:Ντέιβιντ Λιτς
Πρωταγωνιστούν:Ράιαν Γκόσλινγκ, Έμιλι Μπλαντ, Γουίνστον Ντιουκ, Άαρον Τέιλορ-Τζόνσον
Διάρκεια:126
80
Χρήστος Μπακατσέλος
FLIX
2024-05-20
Ο Ντέιβιντ Λιτς επιστρέφει, μετά το «Bullet Train», με μία ακόμα εκρηκτική περιπέτεια και πρωταγωνιστές τους Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ.
70
Αγγελική Καρυστινού
BOVARY
2024-05-18
Συνδυάζοντας εξαιρετικά ένα καλογραμμένο lοve story με την αδρεναλίνη ενός blockbuster, δείχνει πως ξέρει να κρατάει τις ισορροπίες, εξελίσσοντας παράλληλα και τις δύο ιστορίες του -το ρομάντζο δηλαδή και την αναζήτηση του εξαφανισμένου σταρ- χωρίς να αδικεί καμία, υπογράφοντας την απόλυτα fun entertaining ταινία της άνοιξης.
60
Ορέστης Μαλτέζος
Filmy.gr
2024-05-16
Πολύ ταιριαστά με την προηγούμενη ιδιότητα του σκηνοθέτη David Leitch ως έναν από τους πιο επιτυχημένους κασκαντέρ του Χόλιγουντ, η ταινία αυτή είναι, εκτός από μια εντυπωσιακά εύθυμη ταινία δράσης, και ένας τρυφερός φόρος τιμής στους παραγνωρισμένους κασκαντέρ που μας έχουν χαρίσει αξιομνημόνευτες σκηνές στα μπλοκμπάστερ.
60
Θοδωρής Κουτσογιαννόπουλος
LiFO
2024-05-14
Με πυκνή και καλά υπολογισμένη πλοκή, ο Κασκαντέρ ανακατεύει στο πρώτου επιπέδου μπλέντερ του τρία είδη, το αισθηματικό, την κωμωδία και τη δράση, δίνοντας ιδιαίτερη έμφαση, όπως είναι φυσικό, στον μηχανισμό της έκρηξης και της σωματικής «ταλαιπωρίας».
60
Κωνσταντίνος Καϊμάκης
Monopoli.gr
2024-05-12
Τρομερό κέφι, αμείωτη δράση, χιούμορ που αντλεί έμπνευση από τα παρασκήνια του Χόλιγουντ, αλλά και μια απίστευτη χημεία μεταξύ Ράιαν Γκόσλινγκ και Έμιλι Μπλαντ, είναι τα βασικά όπλα της ακομπλεξάριστα διασκεδαστικής ταινίας του Ντέιβιντ Λιτς.
60
Άκης Καπράνος
naftemporiki.gr
2024-05-10
Αισθάνεσαι πως υπάρχει ένα διαρκές meta σχόλιο απ' άκρη σ' άκρη της δράσης, αλλά εδώ το βασικό είναι η ψυχαγωγία μας, και το ακραίο στυλιζάρισμα μας το υπενθυμίζει.
50
Χρήστος Μήτσης
αθηνόραμα
2024-05-08
Χιούμορ και δράση συνδυάζονται σε ένα κωμικό νεονουάρ με ξέφρενη παρωδιακή διάθεση. Άκρως κινηματογραφόφιλο και μεταμοντέρνα ευρηματικό, όσο και χαοτικά ανοικονόμητο.
50
Δημήτρης Παναγόπουλος
efsyn.gr
2024-05-06
Ο Ντέιβιντ Λιτς σκηνοθετεί ίσως την πιο προσωπική ταινία της καριέρας του, -είχε δουλέψει για χρόνια ως κασκαντέρ-, παραδίδοντας μια χιουμοριστική περιπέτεια δράσης, που παρά το άνισο αποτέλεσμα σε κερδίζει κυρίως λόγω της εξαιρετικής χημείας των δυο πρωταγωνιστών.
40
Παυλίνα Αγαλιανού
ΡΙΖΟΣΠΑΣΤΗΣ
2024-05-04
Αυτή η ταινία γυρίστηκε από έναν άνθρωπο που είναι διάσημος κασκαντέρ για πολλά χρόνια, αλλά παράλληλα έχει σκηνοθετήσει μια σειρά από μπλοκμπάστερ όπως «Deadpool», «Bullet Train», «Fast & Furious» κ.λπ. Έτσι η ταινία έχει ναι μεν πολλή δράση και πολύ σκηνοθετημένο παρασκήνιο, αλλά δεν ξεφεύγει από τη χολιγουντιανή σούπα.
40
Γιάννης Βασιλείου
cinemagazine.gr
2024-05-02
Η κωμική τόλμη και η ακαταμάχητη γοητεία του πρωταγωνιστικού διδύμου σώζουν τις εντυπώσεις μιας ανερμάτιστης περιπέτειας, που στα χαρτιά θέλει να αποτελέσει φόρο τιμής στους κασκαντέρ, μα στην πράξη κάνει ό,τι μπορεί για να θάψει τη δουλειά τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση