81 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
7.8 με βάση 4 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ένας προπονητής του αμερικανικού φούτμπολ μετακομίζει στην Αγγλία για να προπονήσει μια ομάδα ποδοσφαίρου παρά την παντελή έλλειψη γνώσεων για το άθλημα. Με τους κυνικούς παίκτες και μια πόλη που τον αμφισβητεί, θα κάνει τα πάντα για να τους αλλάξει γνώμη.

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ην. Βασίλειο, ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζέισον Σουντέικις, Μπρένταν Χαντ, Μπιλ Λόρενς
Πρωταγωνιστούν:Τζέισον Σουντέικις, Χάνα Γουάντινγκαμ, Μπρόνσον Γουέμπ, Φιλ Ντάνστερ
Διάρκεια:29-33
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
92
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2020-10-20
Είναι μια συνταγή κυνική κι αυτή με τον τρόπο της, όμως μέσα από την αγνότητα του Τεντ Λάσο όπως τον αποδίδει ο Σουντέικις, ο θεατής δε μπορεί παρά σταδιακά να ρίξει κάθε άμυνα και να παραδοθεί. Είναι ένας ήρωας -και μέσα από αυτόν, μια σειρά- πλήρως αφοπλιστικός, που καθώς κατανοεί τον σκληρό και αιχμηρό κόσμο γύρω του, καταφέρνει κομμάτι κομμάτι, άνθρωπο μετά τον άνθρωπο, να αλλάζει καρδιές και να κάνει τα πάντα καλύτερα.
90
Στέργιος Πουλερές
Menshouse.gr
2020-10-18
Πραγματικά δεν περνάει επεισόδιο που να μην εναλλάσσεται το γέλιο αλά The Office με τα δυνατά συναισθήματα, ενώ το σενάριο φροντίζει να ραγίσει αυτή την τελειότητα του χαρακτήρα του Λάσο με 2-3 σκηνές συναισθηματικού του breakdown, ώστε να μη φανεί αναληθοφανής στον θεατή.
80
Μπάμπης Δούκας
Esquire
2020-10-16
Συνδυάζοντας έξοχα την κωμωδία, το δράμα και τα σπορ, είναι μία σειρά για εκείνους που λατρεύουν το ποδόσφαιρο αλλά και για όσους δεν έχουν ιδέα από μπάλα.
80
Αλέξανδρος Κυριαζής
FilmBoy
2020-10-14
Έχει περάσει πολύς καιρός από τη τελευταία φορά που περίμενα με τόση ανυπομονησία το επόμενο επεισόδιο μιας τηλεοπτικής σειράς, και μάλιστα από τη πρώτη σεζόν. Και όχι τόσο για να δω τη συνέχεια της ιστορίας, αλλά για να διασκεδάσω, να γελάσω, να συγκινηθώ, μέσα σε 30 λεπτά να περάσω τόσο μα τόσο καλά. Τι περιμένετε;
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
IGN Greece
2020-10-12
Άσχετα με το αν είσαι fan των αθλημάτων ή του ποδοσφαίρου, η αισιοδοξία και η καλοσύνη του αξιαγάπητου προπονητή Lasso, που υποδύεται ο Jason Sudekis, σου φτιάχνει την διάθεση, πάντα τελειώνει με ένα χαμόγελο και πάνω απ' όλα σε κάνει να πιστέψεις ξανά σε ένα πιο όμορφο και καλοσυνάτο κόσμο.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2020-10-10
Έντονη πολιτισμική σύγχυση, μπόλικο γέλιο και αρκετό συναίσθημα.
80
Ελένη Σπανού
Over the Place
2020-10-08
Είναι γλυκό, κοροϊδεύει και νιώθει να ακροβατεί στο γλυκανάλατο μέχρι που σου πετάει σκηνές γεμάτες σοβαρότητα, ειλικρίνεια και ένταση.
78
Catherine
Lord of the Series
2020-10-06
Αν χρειάζεστε μια χαρούμενη σειρά, καθώς και μερικά σοβαρά μαθήματα ενσυναίσθησης, τότε αξίζει να δείτε αυτή τη σειρά.
70
Πέτρος Καλογεράς
E-Daily.gr
2020-10-04
Είναι μια σειρά την οποία δεν θα μετανιώσετε ποτέ που την είδατε, αφού θα σας συγκινήσει αλλά κυρίως θα ζωγραφίσει ένα μόνιμο χαμόγελο στο πρόσωπό σας. Αυτό δηλαδή που χρειαζόμαστε μετά από μια δύσκολη μέρα.
70
Δωροθέα Ανδρικάκη
MOVE IT
2020-10-02
Το Ted Laso, είναι μία σειρά που, όπως ακριβώς και ο πρωταγωνιστής της, όσο περισσότερο τη γνωρίζεις τόσο πιο εύκολα την αγαπάς. Χωρίς να διαθέτει κάτι που δεν έχουμε ξαναδεί, αποδεικνύεται μία γνήσια feelgood κωμωδία, με έξυπνες ατάκες, καλοπροαίρετο χιούμορ και χαρακτήρες που πετυχαίνουν να παραμένουν συμπαθείς παρά τα ελαττώματά τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση