68 Βαθμολόγιο
με βάση 6 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2

Περίληψη

Βασικός άξονας της πλοκής είναι τα οικογενειακά τραπέζια της μαμάς... Τραπέζια που στήνονται σε γενέθλια, επετείους γάμων, βαφτίσεις, κηδείες, αλλά και σε γιορτές, όπως τα Χριστούγεννα, η Πρωτοχρονιά, το Πάσχα, όπου οι καλεσμένοι -διαφορετικών ηλικιών, διαθέσεων και πεποιθήσεων- μαζεύονται για να έρθουν πιο κοντά, να γνωριστούν, να θυμηθούν, να χαμογελάσουν, αλλά και να μαλώσουν, να διαφωνήσουν...

Είδος:Κωμωδία
Χώρα:Ελλάδα
Δημιουργός:Αλέξανδρος Ρήγας, Δημήτρη Αποστόλου
Πρωταγωνιστούν:Κώστας Κόκλας, Καίτη Κωνσταντίνου, Λυδία Φωτοπούλου, Θάνος Λέκκας
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Μπαστουνάς Γιώργος
kulturosupa.gr
2020-11-12
Η σειρά αυτή των Ρήγα-Αποστόλου δεν αποτελεί απλώς και μόνο μία σειρά κωμικών καταστάσεων. Οι δυο τους πιο ώριμοι σεναριακά από ποτέ καταφέρνουν μέσα από τις κωμικές καταστάσεις να εκφράσουν τις απόψεις, τις σκέψεις, τους προβληματισμούς τους για τη σύγχρονη κοινωνία μας, όπου οι άνθρωποι δυσκολεύονται να σεβαστούν τις επιλογές και τα «θέλω» των συνανθρώπων τους.
70
Χριστίνα Γεωργιάδη
Beasty
2020-11-10
«Η τούρτα της μαμάς» αποτελεί μια από τις καλύτερες ελληνικές σειρές των τελευταίων χρόνων, από εκείνες που θα έλεγε κάποιος ότι είναι σταθμός στην ελληνική τηλεόραση. Παρακολουθώντας την, θα ακούσεις όμορφες ατάκες που θα σε κάνουν να γελάσεις, να συγκινηθείς και να προβληματιστείς.
70
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2020-11-08
H ΕΡΤ γράφει ιστορία παράγοντας και μεταδίδοντας ίσως ό,τι πιο φρέσκο έχει βγάλει η τηλεόραση τα τελευταία χρόνια και συνάμα ό,τι πιο απενοχοποιημένο.
70
Παντελής Τσομπάνης
Oneman.gr
2020-11-06
Υπάρχουν φορές που οι φωνές και οι υστερίες να κουράζουν, όπως και ο καταιγισμός από το κωμικό οξύ που ανταλλάσσουν μεταξύ τους οι ηθοποιοί να υποσκάπτουν την πλοκή των επεισοδίων. «Η τούρτα της μαμάς», όμως, επαναφέρει την αρμονία στις ατέλειές της και μας σερβίρει ένα από τα πιο νόστιμα κομμάτια μιας ιδιαίτερης κωμωδίας και σάτιρας που είχε λείψει από την ελληνική τηλεόραση.
60
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2020-11-04
Είναι ξεκάθαρο ότι έχει την υπογραφή τους από το πρώτο κιόλας λεπτό, με ατάκες να σκάνε η μία μετά την άλλη από όλους τους ρόλους, στήνοντας κάθε φορά ένα σουρεαλιστικό σκηνικό που τρέχει με χίλια γύρω από το τραπέζι του απολαυστικού πρωταγωνιστικού διδύμου, της Καίτης Κωνσταντίνου και του Κώστα Κόκλα.
60
Άγγελος Πολύδωρος
Υποκείμενα
2020-11-02
Η σειρά από το πρώτο επεισόδιο δείχνει να διαθέτει ένα ευρηματικό σενάριο με χαρακτήρες παρμένους μέσα από τη σύγχρονη πραγματικότητα και επίσης ένα όχι απλά ανατρεπτικό αλλά δηκτικό χιούμορ.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση