78 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
9.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε μια ριψοκίνδυνη περιπέτεια σε έναν μετα-αποκαλυπτικό κόσμο, ένα αξιαγάπητο αγόρι που είναι μισό άνθρωπος και μισό ελάφι θέλει να κάνει καινούργια αρχή

Είδος:Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζιμ Μικλ, Μπεθ Σβαρτς
Πρωταγωνιστούν:Νόνσο Ανόζι, Κρίστιαν Κόνβερι, Αντίλ Άχταρ, Στεφάνια ΛαΒί Όουεν
Διάρκεια:37-53
81
Chris
2021-07-08
Το Sweet Tooth σεναριακά δεν είναι μια αλάνθαστη σειρά ούτε και ιδιαίτερα πρωτότυπη αλλά μπορώ να πω με βεβαιότητα πως καταφέρνει να πει μια πολύ γλυκιά ιστορία. Ίσως την πιο γλυκιά ιστορία που έχω δει το τελευταίο διάστημα.
80
Δημήτρης Πολιτάκης
2021-07-04
Μια εξαιρετικά καλοφτιαγμένη και παραμυθένια περιπέτεια, αλλά και μια ονειρική παραβολή για τον ιό, την πανδημία και την ζωή μετά.
70
Αναστασία Σταθά
2021-07-02
Η γεμάτη ανατροπές πλοκή, η προσοχή με την οποία χτίζονται οι χαρακτήρες αλλά και ο μετα-αποκαλυπτικός κόσμος που τους φιλοξενεί, η αθώα ματιά του Gus για τη ζωή που έρχεται σε αντίθεση με την σκληρή και συχνά ανηλεή πραγματικότητα, η ποικιλία των θεμάτων που θίγει η σειρά και το ενδιαφέρον καστ είναι τα συστατικά εκείνα που καθιστούν το γλυκό αυτό παραμύθι ένα θέαμα ικανό να κερδίσει την προσοχή μικρών και μεγάλων.
80
Αντώνης Παυλίδης
2021-07-02
Θεωρώ πως συνδυάζει με επιτυχία όλα εκείνα τα συστατικά που κάνουν μια σειρά φαντασίας να ξεχωρίζει. Το συγκινητικό, γεμάτο ανατροπές σενάριο, το προσεγμένο χτίσιμο των χαρακτήρων, οι κακές και σκοτεινές δυνάμεις που στέκονται συνεχώς εμπόδια στον δρόμο του μικρού Gus, ο κόσμος που ζει, γεμάτος αντιθέσεις, όλα αυτά τα στοιχεία νομίζω πως είναι αρκετά για να σας προσφέρουν μία απολαυστική καλοκαιρινή εμπειρία.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση