78 Βαθμολόγιο
με βάση 29 κριτικές
8.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

456 απεγνωσμένοι διαγωνιζόμενοι αναμετριούνται σε ένα μυστηριώδες και μοιραίο παιχνίδι επιβίωσης που περιλαμβάνει πολλούς γύρους παιχνιδιών για παιδιά με σκοπό να κερδίσουν ένα χρηματικό έπαθλο 45,6 δισεκατομμυρίων γουόν και να βγουν από τη μιζέρια τους.

Είδος:Δράμα, Περιπέτεια
Χώρα:Νότια Κορέα
Δημιουργός:Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ
Πρωταγωνιστούν:Λι Τζονγκ-Τζε, Παρκ Χάε-σου, Γουί Χα-τζουν, Ο Γιανγκ-σου
Διάρκεια:32-63
90
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2023-10-20
Άκρως διασκεδαστική σειρά σχετικά με παιδικά παιχνίδια που μετατρέπονται σε παγίδες θανάτου για τους συμμετέχοντες και η οποία σε κρατάει στη τσίτα απ'το πρώτο μέχρι το τελευταίο επεισόδιο!
90
Ευρυδίκη Βαλή-Σαράφογλου
IGN Greece
2023-10-18
Ένα σχετικά πρωτότυπο για τα τηλεοπτικά δεδομένα concept που έχει εκτελεστεί εντυπωσιακά καλά.
90
Κυριάκος Στεργιάδης
Unboxholics.com
2023-10-16
Τελικά, όλα τα πιόνια καταλήγουν στη θέση τους και δεν υπάρχουν ατέλειες σεναριακές ή μεγάλες απορίες μέχρι το φινάλε του, το οποίο θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις ανατροπές του. Ομολογώ πως είχα καιρό να φάω...mindf**k από σενάριο και το Squid Game μου το σέρβιρε.
80
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2023-10-14
Το «Squid Game» δεν διστάζει να κοστολογήσει την πολύτιμη ανθρώπινη ζωή και αξιοπρέπεια και, παρουσιάζοντάς τη με τη γνώριμη για το ωμό και έξτρα βίαιο ύφος της κορεάτικη κινηματογραφική ματιά, καταφέρνει να προβοκάρει έχοντας πολιτική συνείδηση.
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
FLIX
2023-10-12
Τα όσα διαδραματίζονται στον «αγωνιστικό χώρο» αποτελούν αναμφίβολα το δόλωμα, αλλά η σειρά δεν εξαντλείται σε ένα έξυπνο εύρημα ή μερικά εύκολα σοκ, αλλά κοιτάζει πιο βαθιά από την επιφάνεια, πέρα από τα εύκολα trills δίνοντας στους εκ πρώτης όψεως μονοδιάστατους χαρακτήρες της ενδιαφέρουσες αποχρώσεις και κάνοντας μερικές ευφυείς παρατηρήσεις για την κοινωνία εντός της σειράς αλλά κι αυτήν εκτός -δηλαδή την δικιά μας.
80
M. Hulot
LiFO
2023-10-10
Το Παιχνίδι του Καλαμαριού είναι μια σειρά συναρπαστική, σε κάποια σημεία ενοχλητική λόγω του σπλάτερ που υπάρχει σε πολύ μεγάλες δόσεις, αλλά και της απάνθρωπης σκληρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται οι παίκτες από τους φύλακες, παρόλο που ξέρεις ότι είναι μέρος των κανόνων.
80
Δημήτρης Πάντσος
POPAGANDA
2023-10-08
Με ταξική ευσυνειδησία, διαλογική αρτιότητα, απίθανη κλιμακωτή ένταση και υπερ-σωστή αίσθηση του μέτρου και του τρόπου. Στέκεται και μόνο του. Ασυζητητί!
70
Αγγελική Καρυστινού
BOVARY
2023-10-06
Μπορεί να μη λέει τίποτα καινούριο κι ανατρεπτικό, όμως το κάνει με έναν τρόπο παιδικό και ταυτόχρονα τόσο εφιαλτικό, που σε κάνει να κολλάς κι ας μην αντέχεις.
70
Μαρία Γκιούλη
MOVE IT
2023-10-04
Η φρικαλεότητα της υπόθεσης σε συνδυασμό με την ανατριχίλα των παιχνιδιών αλλά και την ευαισθησία του κεντρικού ήρωα είναι μία εξίσωση που σου διοχετεύει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων που πιθανόν να λείπει από το τρέχων τηλεοπτικό σκηνικό.
60
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2023-10-02
Η σειρά μόνο περιπέτεια δράσης δεν είναι, όπως έχει χαρακτηρισθεί. Ουσιαστικά είναι τρόμου και φρίκης, στην οποία περιλαμβάνονται σε ισορροπημένες δόσεις, στοιχεία όπως: Παιχνίδι, ανταγωνισμός, προδοσία, σεξ, συναισθήματα, αγάπη, αγωνία, μπόλικες δραματικές ανατροπές και ό,τι μπορείτε να φαντασθείτε που να καταλήγει σε θάνατο. Οι Κορεάτες είναι μαιτρ του είδους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση