79 Βαθμολόγιο
με βάση 27 κριτικές
8.8 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Εκατοντάδες απένταροι παίκτες δέχονται μια παράξενη πρόσκληση να συναγωνιστούν σε παιδικά παιχνίδια. Μέσα, τους περιμένει ένα δελεαστικό έπαθλο – μοιραία επικίνδυνο.

Είδος:Δράμα
Χώρα:Νότια Κορέα
Δημιουργός:Χουάνγκ Ντονγκ-χιουκ
Πρωταγωνιστούν:Λι Τζονγκ-Τζε, Παρκ Χάε-σου, Γουί Χα-τζουν, Ο Γιανγκ-σου
Διάρκεια:32-63
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Κυριάκος Στεργιάδης
2021-10-20
Τελικά, όλα τα πιόνια καταλήγουν στη θέση τους και δεν υπάρχουν ατέλειες σεναριακές ή μεγάλες απορίες μέχρι το φινάλε του, το οποίο θα σας αφήσει με το στόμα ανοιχτό με τις ανατροπές του. Ομολογώ πως είχα καιρό να φάω...mindf**k από σενάριο και το Squid Game μου το σέρβιρε.
80
Μάριος Βελέντζας
2021-09-18
Η αγωνία δεν τελειώνει ποτέ και η επιθυμία να μάθεις πού πηγαίνει η δράση, καθώς και το γιατί και ποιος κρύβεται πίσω από όλο αυτό, δεν σε αφήνει να ξεκολλήσεις από τον καναπέ, κοιτώντας στο τέλος με απορία το ρολόι, σκεπτόμενος «μα πώς είναι δυνατόν να πήγε τόσο αργά;».Μάριος Βελέντζας
80
Μάνος Νομικός
2021-09-16
Το Squid Game είναι μια πραγματικά περίεργη, αλλόκοτη και βίαιη σειρά, στην οποία θα δεις τα παιδικά παιχνίδια με διαφορετικό μάτι και την αλλαγή στον άνθρωπο όταν βρίσκεται μπροστά σε διλήμματα επιβίωσης.
80
Μπάμπης Δούκας
2021-09-14
Περισσότερο από κάθε άλλο, εκείνο που τραβά το ενδιαφέρον και σε κάνει να καταβροχθίζεις το ένα μετά το άλλο τα επεισόδια είναι η εξέλιξη των χαρακτήρων και των μεταξύ τους σχέσεων, οι διαρκώς ανατρεπόμενες συμμαχίες, ο παράγοντας της προδοσίας ή της απληστίας και τα πολλά, χωρίς όμως να γίνονται κουραστικά, twists.
80
Γιώργος Κρασσακόπουλος
2021-09-12
Τα όσα διαδραματίζονται στον «αγωνιστικό χώρο» αποτελούν αναμφίβολα το δόλωμα, αλλά η σειρά δεν εξαντλείται σε ένα έξυπνο εύρημα ή μερικά εύκολα σοκ, αλλά κοιτάζει πιο βαθιά από την επιφάνεια, πέρα από τα εύκολα trills δίνοντας στους εκ πρώτης όψεως μονοδιάστατους χαρακτήρες της ενδιαφέρουσες αποχρώσεις και κάνοντας μερικές ευφυείς παρατηρήσεις για την κοινωνία εντός της σειράς αλλά κι αυτήν εκτός -δηλαδή την δικιά μας.
80
Ανδρέας Συμιακάκης
2021-09-10
Δεν συζητάμε καν το αν πρέπει να την δείτε. Είναι από τις καλύτερες σειρές και ήδη ακούγονται – όχι άδικα – διθυραμβικές κριτικές. Υπάρχουν άπειροι συμβολισμοί και σίγουρα θα σας προβληματίσει. Ως που είναι ο καθένας ικανός να φτάσει για τα χρήματα; Υπάρχουν άνθρωποι που βάζουν τις ηθικές αξίες τους πάνω από όλα;
80
M. Hulot
2021-09-08
Το Παιχνίδι του Καλαμαριού είναι μια σειρά συναρπαστική, σε κάποια σημεία ενοχλητική λόγω του σπλάτερ που υπάρχει σε πολύ μεγάλες δόσεις, αλλά και της απάνθρωπης σκληρότητας με την οποία αντιμετωπίζονται οι παίκτες από τους φύλακες, παρόλο που ξέρεις ότι είναι μέρος των κανόνων.
80
Chris
2021-09-06
Μέσα σε ένα χαοτικό παιχνίδι επιβίωσης και εκατοντάδες ανθρώπινες θυσίες η σειρά καταφέρνει να περάσει τα δικά της μηνύματα σχετικά με την ισότητα αλλά και την ανθρώπινη απληστία μπροστά στο χρήμα. Με κακούς και μέρη που θυμίζουν κάτι από anime η σειρά προβάλει μια ιστορία που στο τέλος σε κάνει να πιστεύεις πως θα μπορούσε να είναι και πραγματική και αυτό είναι ίσως το πιο τρομακτικό κομμάτι της.
80
Κώστας Χρήστου
2021-09-04
Σε κάθε περίπτωση είναι μία καλογραμμένη και καλοστημένη παραγωγή, που δεν φαίνεται σε καμία περίπτωση φτηνιάρικη και που, παρότι γίνεται ξεκάθαρο από την αρχή για το ποια θα είναι η υπόθεση, δεν είναι σε καμία περίπτωση βαρετή.
70
Μαρία Γκιούλη
2021-09-02
Η φρικαλεότητα της υπόθεσης σε συνδυασμό με την ανατριχίλα των παιχνιδιών αλλά και την ευαισθησία του κεντρικού ήρωα είναι μία εξίσωση που σου διοχετεύει ένα μεγάλο φάσμα συναισθημάτων που πιθανόν να λείπει από το τρέχων τηλεοπτικό σκηνικό.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση