73 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
10.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Η άφιξη ενός χαρισματικού νεαρού ιερέα φέρνει λαμπρά θαύματα, δυσοίωνα μυστήρια και νέο θρησκευτικό ζήλο σε μια πόλη που παρακμάζει και θέλει απεγνωσμένα να πιστέψει.

Είδος:Μυστηρίου, Τρόμου
Χώρα:Καναδάς, ΗΠΑ
Δημιουργός:Μάικ Φλάναγκαν
Πρωταγωνιστούν:Κέιτ Σίγκελ, Ζακ Γκίλφορντ, Χάμις Λινκλέιτερ, Χένρι Τόμας
Διάρκεια:60-71
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
90
Νίκος Πασχούλης
2021-10-14
Παίρνει το χρόνο του, ξεδιπλώνεται αργά με θαυμαστή στοχοπροσήλωση στην ιστορία που θέλει να πει και αποφεύγει τις επιταγές του binging όπως ο διάολος το λιβάνι. Η σειρά του Flanagan δεν προσπαθεί να μας τραβήξει μέσα ούτε έχει πρωταρχικό στόχο να μας παρασύρει. Αντιθέτως, περιμένει από εμάς να την εξερευνήσουμε με βάση την ανάγκη και την επιθυμία μας, να κολυμπήσουμε στα νερά της με το δικό μας ρυθμό.
80
Παναγιώτης Πετρόπουλος
2021-10-12
Μπορεί το Midnight Mass να είναι η καλύτερη δουλειά του Mike Flanagan μέχρι και αυτήν τη στιγμή, όμως είναι ταυτόχρονα και το πιο πολύπλοκο έργο του. Θέλει την υπομονή του, όμως εντέλει επιβραβεύει αυτόν που θα επενδύσει τον χρόνο του.
80
Αντιγόνη Αδαμοπούλου
2021-10-10
Ο δημιουργός καταφέρνει και μετατρέπει μία ιστορία τρόμου σε αφορμή να αναλογιστούμε τις ερμηνείες που μπορεί να έχει κάθε τι γύρω μας.
80
Αντώνης Παυλίδης
2021-10-08
Μιλάμε ξεκάθαρα για ένα βραδύκαυστο δράμα χαρακτήρων, που όπως αναφέραμε πιο πάνω, είναι επικαλυμμένο με στοιχεία τρόμου, αυτά όμως θα έρθουν αργότερα, και πιο συγκεκριμένα, μετά το επεισόδιο τέσσερα. Εκεί θα αρχίσουν να γίνονται οι μεγάλες αποκαλύψεις και εκείνη θα είναι η στιγμή που ιστορία θα "πιάσει" καινούργιο ρυθμό, πιο γρήγορο.
70
Dimitris Dx
2021-10-06
Πολύ φλύαρο κατά στιγμές αλλά σίγουρα φιλόδοξο, καλοφτιαγμένο και απόλυτα μαύρο.
68
Frini
2021-10-04
Θεωρώ πως τραβάει αρκετά κάποια πράγματα και δεν γεμίζει σωστά τα επεισόδια με αποτέλεσμα ενώ ξέρεις που θέλει να καταλήξει να σε κουράζει. Υπάρχει μέσα το στοιχείο του μεταφυσικού ξεκάθαρα και αυτό όμως πιστεύω ότι έχει δωθεί με λάθος τρόπο. Δεν είναι μια σειρά που θα προτείνω να δει κάποιος.
40
Γιώργος Τόγιας
2021-10-02
Το «Midnight Mass» αν και έχει καλές ερμηνείες, ένα πανέμορφο setting και μια έξυπνη ιδέα που παντρεύει στοιχεία του χριστιανισμού με την κλασική μυθολογία του τρόμου, έχει μια μεγάλη αδυναμία και αυτή είναι το σενάριο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση