69 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Σε έναν κόσμο φαντασίας όπου κυριαρχεί η μαγεία, αλλά μόνο λίγοι έχουν πρόσβαση σ' αυτήν, μια μάγισσα που ονομάζεται Μορέιν, παίρνει πέντε νέους άνδρες και γυναίκες σε ένα επικίνδυνο, παγκόσμιο ταξίδι, καθώς πιστεύει ότι ένας από αυτούς είναι μετενσάρκωση ενός δράκου, που η προφητεία λέει ότι μπορεί να σώσει ή να καταστρέψει τον κόσμο. Βασισμένο στη σειρά βιβλίων του Ρόμπερτ Τζόρνταν.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρέιφ Τζέντκινς
Πρωταγωνιστούν:Ρόζαμουντ Πάικ, Ντάνιελ Χένεϊ, Μάντλιν Μάντεν, Μάρκους Ράδερφορντ
Διάρκεια:54-58
80
Πάνος Κοκκίνης
2022-01-10
Στο τέλος της ημέρας το Wheel of Time είναι μια σειρά που αξίζει κάθε λεπτό που θα επενδύσεις πάνω της. Και, αν δεν έχεις ψηθεί να την παρακολουθήσεις ακόμη, δεν πειράζει. Έχει μπροστά της άλλες επτά σεζόν προκειμένου να σε πείσει ότι ήρθε για να μείνει.
75
Zedikous
2022-01-08
Προσωπικά πιστεύω ότι για τους λάτρεις του high fantasy, το WOT είναι μία πολλά υποσχόμενη σειρά και αξίζει να την δείτε παρά τα λάθη που προαναφέρθηκαν. Εάν είστε πιστοί φαν των βιβλίων, ορισμένες αλλαγές ίσως να σας ενοχλήσουν αλλά νομίζω πως η ουσία των βιβλίων του Jordan, έχει μεταφερθεί με ένα πολύ καλό τρόπο στην μικρή οθόνη.
70
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-01-06
Συμπερασματικά, η 1η σεζόν, παρά τα στραβοπατήματα και τις αδυναμίες, δεν θεωρείται σε καμία περίπτωση χάσιμο χρόνου, αλλά μια τίμια και εντυπωσιακή οπτικά σειρά φαντασίας, που κάνει το πρώτο της βήμα στον κυκεώνα των streaming υπηρεσιών. Είναι άλλωστε πολύ πολύ νωρίς για να δούμε σε τι μπορεί να εξελιχθεί, αφού σίγουρα υπάρχει αρκετό πρωτογενές υλικό από τα διάφορα βιβλία.
60
Χρυσαυγή Πατσάκη
2022-01-04
Οι fans του είδους μπορεί να μην μείνουν παραπονεμένοι, αλλά το "Wheel of Time" μάλλον θα δυσκολευτεί να κρατήσει το ενδιαφέρον όσων ψάχνουν το νέο "Game of Thrones". Άλλωστε, όσο κι αν γυρίζει ο τροχός του χρόνου, κάποια πράγματα δύσκολα επαναλαμβάνονται..
60
Νικόλαος Καφαράκης
2022-01-02
Το αποτέλεσμα της πρώτης σεζόν περνά τη βάση για όσους περίμεναν μια νέα μεγάλη αφήγηση. Αλλά παραμένει μια αρκετά ελκυστική πρόταση για όσους ψάχνουν μια ακόμα ιστορία να συντροφεύσει τη καραντίνα ή το τσιλάρισμα τους.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση