65 Βαθμολόγιο
με βάση 10 κριτικές
7.6 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Απόκοσμα όντα καταδικάζουν με αίμα, στέλνοντας ανθρώπους στην κόλαση, προκαλώντας έτσι την άνοδο μιας θρησκευτικής ομάδας που βασίζεται στην ιδέα της θεϊκής δικαιοσύνης.

Είδος:Τρόμου, Φαντασίας
Χώρα:Νότια Κορέα
Δημιουργός:Σανγκ-χο Γέον, Τσόι Γκιου-σέοκ
Πρωταγωνιστούν:Α Ιν Γιου, Κιμ Χιαν-τζου, Παρκ Τζέονγκ-μιν, Γουόν Τζιν-α
Διάρκεια:42-60
90
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-11-20
Για κάποιο λόγο περίμενα πως θα δω μια εύπεπτη σειρά φαντασίας, όμως προς έκπληξη μου το αποτέλεσμα ήταν πολύ σοβαρό και σκεπτόμενο! Πρόκειται για μια απόλυτα πρωτότυπη σειρά που μέσα απ' τα στοιχεία τρόμου σχετικά με τους δαίμονες που σκοτώνουν τους αμαρτωλούς πραγματεύεται το ζήτημα της πίστης και του φανατισμού με αρκετά αιχμηρό τρόπο!
80
Μαρία Παππά
LiFO
2021-11-18
Το Squid Game ασκεί κριτική στην καπιταλιστική κοινωνία, το Hellbound χτυπά ανελέητα και σε πρώτο επίπεδο τη θρησκεία. Είναι πιο σκοτεινό και πιο δυσκολοχώνευτο, παραδόξως, όμως, για μια σειρά του φανταστικού είναι πιο κοντά στην πρόσφατη πραγματικότητα από όσο φαίνεται αρχικά.
80
Λάζαρος Κολαξής
The Director’s Cut
2021-11-16
Πιο αργό απ' ότι υπονοεί η ύπαρξη τεράτων, αλλά με διεισδυτική ματιά και κοφτερό κοινωνικό σχολιασμό, το Hellbound αποτελεί μια τηλεοπτική έκπληξη από μια σκηνοθετική φωνή που φαίνεται πως έχει πολλά να μας δώσει.
70
Chris
Lord of the Series
2021-11-14
Η σειρά έχει την δική της ταυτότητα και αυτό είναι πολύ καλό. Όπως και το Squid Game έτσι και το Hellbound θέτουν κάποια πολύ σημαντικά ερωτήματα σχετικά με την ζωή και την ανθρώπινη αξία.
70
Κοραλία Ξεπαπαδέα
neolaia.gr
2021-11-12
Ένα sci-fi, μετα-αποκαλυπτικό και μηδενιστικό δράμα/θρίλερ για τα ανθρώπινα πάθη και τη «θρησκευτική υστερία» που υπόσχεται αγωνία, δράση και υπερένταση, οι οποίες οφείλουμε να παραδεχτούμε ότι καταφέρνουν να ανταποκριθούν στο είδος.
70
Βασίλης Τατσιόπουλος
THE GRID
2021-11-10
Όπως και να 'χει, η σεζόν αυτή του Hellbound είναι γεμάτη ενδιαφέρουσες ιδέες και εφιαλτικές καταστάσεις. Η πλοκή είναι πολύ αλλόκοτη και η δομή ακόμα περισσότερο, αλλά το βασικό κόνσεπτ και ο τρόπος που ξετυλίγεται είναι αρκετά για να διατηρήσουν το ενδιαφέρον ως το τέλος.
70
Στέλλα Παπασαραφιανού
Unboxholics.com
2021-11-08
Η πλοκή ακολουθεί σχετικά γρήγορους ρυθμούς και το σασπένς εντείνεται μέσα από τίμιες ανατροπές. Ωστόσο, το παρόν εγχείρημα ενίοτε αγγίζει και τα όρια του αποκρουστικού ή του υπερβολικά gore στην προσπάθειά του να σοκάρει.
60
Γιάννης Λυμπέρης
MOVE IT
2021-11-06
Η σειρά μοιάζει με δύο σεζόν σε μία. Τα επεισόδια 4-6 κάνουν ένα χρονικό άλμα 5 χρόνων, ξεχνώντας ορισμένους πρωταγωνιστές (τον ντετέκτιβ για παράδειγμα). Θες όμως να το δεις έως το τέλος, η ιδέα είναι δελεαστική.
40
Teo Ziakas
GameSenpai.gr
2021-11-04
Το Hellbound δεν είναι μια σειρά την οποία θα σας προτείναμε, καθώς έχει πολλά κενά και λίγα πράγματα που θα σε κάνουν να το ξεκινήσεις.
20
Άγγελος Πολύδωρος
myFILM.gr
2021-11-02
Η δράση περιορίζεται και τα υπερφυσικά σχεδόν εξαφανίζονται, υπέρ των μηνυμάτων περί πίστης και θρησκειών που και αυτά χάνουν τη σοβαρότητά τους μέσα στο κορεάτικο σπλάτερ.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση