64 Βαθμολόγιο
με βάση 7 κριτικές
1.0 με βάση 1 χρήστη
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Ο πρώην Avenger, Hawkeye, προσπαθεί να επιστρέψει στο σπίτι του για τα Χριστούγεννα. Όταν όμως εμφανίζεται μια απειλή που θεωρούσε ότι αποτελεί παρελθόν, αναγκάζεται να συμμαχήσει με την Κέιτ Μπίσοπ, μια 22χρονη που χειρίζεται άψογα το τόξο και αποτελεί την μεγαλύτερη θαυμάστριά του.

Είδος:Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Τζόναθον Ίγκλα
Πρωταγωνιστούν:Τζέρεμι Ρένερ, Χέιλι Στάινφελντ, Βέρα Φαρμίγκα, Τόνι Ντάλτον
Διάρκεια:60
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
80
Chris
2022-01-14
Το Hawkeye μπορεί να χαρακτηριστεί ως σειρά έκπληξη καθώς είχε να πει και να προσφέρει πολύ περισσότερα από ότι θα περίμενε κανείς. Η σειρά σε 6 επεισόδια καταφέρνει να πει μια όμορφη χριστουγεννιάτικη ιστορία να παρουσιάσει το παρελθόν του ήρωα της Marvel ενώ παράλληλα να ανοίξει νέους δρόμους για το μέλλον πολλών άλλων χαρακτήρων του MCU.
80
Μιχάλης Κρατημένος
2022-01-12
Το Hawkeye είναι η πιο διασκεδαστική και feelgood σειρά του Κινηματογραφικού Σύμπαντος της Marvel από αυτές που μέχρι στιγμής έχουν προβληθεί στο Disney Plus.
80
blackys88b
2022-01-10
Η σειρά εκμεταλλεύεται την χριστουγεννιάτικη περίοδο και δίνει μια ιστορία που ταιριάζει με την εποχή ενώ με το απαραίτητο Μαρβελικό χιούμορ θα ικανοποιήσει μεγάλους και παιδιά.
80
Έλλη Παπακωνσταντίνου
2022-01-08
Το Hawkeye ίσως καταφέρει να γίνει κλασσική χριστουγεννιάτικη σειρά.
60
Κυριάκος Στεργιάδης
2022-01-06
Το εκτιμώ σαν μια ακόμη διαφορετικού ύφους πρόταση εντός των superhero ορίων του MCU, ωστόσο σίγουρα δεν αποτελεί τίποτα παραπάνω από μια ευχάριστη, εύπεπτη παρένθεση από τα παράδοξα του Multiverse που ταλανίζουν τελευταία το σύμπαν της Marvel.
50
Άλκης Καζαμίας
2022-01-04
Το Hawkeye το μόνο που κατορθώνει στο τέλος της ημέρας είναι απλά να δημιουργήσει μία ευχάριστη ιστορία με φόντο ένα όμορφο Χριστουγεννιάτικο κλίμα. Δεν προσφέρει ούτε κάποια μεγάλη συγκίνηση όπως άλλες σειρές της Marvel που αποχαιρέτησαν τους παλιούς της ήρωες, ούτε και κάποια ιστορία που θα τη θυμάσαι για πολύ καιρό.
20
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
2022-01-02
Thanos γύρνα πίσω η έστω τηλεφώνα.
1.0
carelf
Όσο και να στύψεις, σταγόνα χυμός δεν θα βγει.

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση