72 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
7.0 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Μια μικρή και φαινομενικά ειδυλλιακή αμερικανική πόλη βυθίζεται στο απόλυτο χάος όταν μια ανατριχιαστική κούκλα εμφανίζεται σε ένα τοπικό υπαίθριο παζάρι. Μετά από μια σειρά αλλεπάλληλων στυγερών δολοφονιών, τα βρώμικα μυστικά και οι υποκριτικές συμπεριφορές των κατοίκων της πόλης βγαίνουν στο φως.

Είδος:Τρόμου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ντον Μαντσίνι
Πρωταγωνιστούν:Ζάκαρι Άρθουρ, Μπιόργκβιν Άρναρσον, Αλίβια Άλιν Λιντ, Τέο Μπριόνες
Διάρκεια:42
80
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2022-01-10
Για τους θεατές που λατρεύουν την ανοησία και το gore σε ίσες δόσεις, λίγες σειρές ταινιών ήταν τόσο ικανές στην απόδοση όσο αυτές του Chucky. Αυτή την παράδοση ακολουθεί και η νέα ιστορία του Chucky, στην τηλεόραση πια, χωρίς να έχει απωλέσει η αφήγηση το ταλέντο της στους φόνους και στην κωμωδία.
75
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2022-01-08
Η σειρά λοιπόν αποτελεί μια ενδιαφέρουσα μίξη ανάλαφρης εφηβικής κωμωδίας και βίαιου τρόμου που σίγουρα θα διασκεδάσει αυτούς που θα την δουν, ωστόσο θα ήθελα για την επόμενη σεζόν πιο λογικές συμπεριφορές!
75
Akis Katiras
Lord of the Series
2022-01-06
Η ισορροπία που φέρνει η νέα σειρά για τους νέους θεατές αλλά και τους παλιούς είναι σωστή, με τρόπο ώστε να τους κερδίζει και τους δυο αλλά επίσης να μη κάνει 'κοιλιές' συχνά, καθώς το σενάριο είναι καλογραμμένο και η παραγωγή πλούσια. Η σάτιρα και το μακάβριο συνδυάζονται σωστά χωρίς να ταλαιπωρεί πολύ το μυαλό και την όραση μας σε ότι αποκρουστικό φέρνει.
70
Μάνος Θηραίος
CINEMANO
2022-01-04
Με ισορροπημένες δόσεις αστείου και τρομακτικού, απέχοντας κατά το δυνατόν από κάθε έννοια πολιτικής ορθότητας και με τη διεστραμμένη κούκλα να μας χαρίζει τον ακόμα χειρότερό της εαυτό, τα 8 αυτά επεισόδια αποτελούν όαση χαράς για τους λάτρεις του franchise και του τρόμου, καθώς μάς προσφέρουν ξεδιάντροπα τον Τσάκυ που γνωρίσαμε και αγαπήσαμε.
60
Μίλτος Παπατριανταφύλλου
MOVE IT
2022-01-02
Εννοείται οι fan των ταινιών θα ξεσαλώσουν, ενώ γι αυτούς που θα επιλέξουν απενεχοποιημένη διασκέδαση και δεν έχουν δει τίποτα απολύτως στο παρελθόν, ουδέν πρόβλημα, μιας και θα μπουν στο νόημα απ το πρώτο 20αλεπτο.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση