Λουπέν : Season 3(2023)
(Lupin : Season 3)  

76 Βαθμολόγιο
με βάση 5 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ενώ τα ΜΜΕ και η αστυνομία εστιάζουν στην Κλερ και τον Ραούλ, ο κυνηγημένος Ασάν καταστρώνει ένα σχέδιο για την προστασία τους, αλλά παλιοί εχθροί τον εμποδίζουν.

Είδος:Αστυνομική
Χώρα:Γαλλία
Δημιουργός:Τζορτζ Κέι
Πρωταγωνιστούν:Ομάρ Σι, Λουντιβίν Σανιέ, Σουφιάν Γκεράμπ, Σιρίν Μπουτέγια
Διάρκεια:42-52
90
Δαμιανός Σανταλίδης
Neopolis.gr
2023-11-10
7 νέα επεισόδια, νέοι εχθροί, μπόλικο σασπένς και δράση, flashbacks για να χορτάσει κι η ψυχούλα σου και σκηνοθεσία top tier (για να μιλήσουμε και με γαλλικούς όρους)!
81
Reina
Lord of the Series
2023-11-08
Το 3ο μέρος του Lupin έχει εξαιρετικό ρυθμό και κάθε επεισόδιο είναι γεμάτο με περίπλοκα σχέδια ή οικογενειακές διαμάχες. Με επιδεξιότητα, στήνει φαινομενικά αδύνατα σενάρια, μόνο και μόνο για να αποκαλύψει ευφάνταστες λύσεις που παραμένουν πάντα πρωτότυπες και συναρπαστικές.
80
Χρήστος Κάβουρας
Ratpack.gr
2023-11-06
Μετά από τρεις mini series γεμάτες ένταση, μυστήριο, χορταστικά story, πολλές «ανοιχτές» υποθέσεις και έναν τόσο μοναδικό χαρακτήρα όπως ο Diop, έχουμε καταλήξει στο εξής συμπέρασμα: Δεν χορτάσαμε ακόμα από τις ιστορίες του σύγχρονου Lupin.
70
Ελισσαίος Βγενόπουλος
Cityportal.gr
2023-11-04
Η 3η σεζόν του "Λουπέν" είναι μια καλοδουλεμένη συνέχεια της σειράς, διατηρώντας τα υψηλά πρότυπα που έθεσαν οι προηγούμενες περίοδοι. Συνδυάζει δηλαδή στοιχεία κλασικής λογοτεχνίας, σύγχρονου εγκλήματος και οικογενειακού δράματος σε μια δυναμική αφήγηση που μας κρατά καθηλωμένους από την αρχή μέχρι το τέλος.
60
Χριστίνα Κουρή
DEPART
2023-11-02
Όπως κάθε σειρά που σέβεται τον εαυτό της, το Lupin του Netflix μας προσφέρει μια δυνατή season 3, με ένα πολλά υποσχόμενο cliffhanger.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση