John Lennon: Δολοφονία Χωρίς Δίκη(2023)
(John Lennon: Murder Without a Trial)  

60 Βαθμολόγιο
με βάση 4 κριτικές
? με βάση 0 χρήστες
Βαθμολόγησε

Περίληψη

Για πρώτη φορά, σημαντικά άτομα από τη ζωή και τον θάνατο του Τζον Λένον, μεταξύ άλλων φίλοι, γιατροί κι ερευνητές, μοιράζονται προσωπικές αναμνήσεις κι αποκαλύπτουν τι συνέβη το βράδυ της δολοφονίας του.

Είδος:Ντοκιμαντέρ
Χώρα:ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Νικ Χολτ, Ρομπ Κόλντστριμ
Πρωταγωνιστούν:Κίφερ Σάδερλαντ (αφηγητής)
Διάρκεια:36-40
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
60
Ανδρέας Κύρκος
Η ΑΥΓΗ
2023-12-08
Τα γεγονότα παρουσιάζονται με ψυχραιμία, χωρίς φλυαρία και τάσεις μελοδραματισμού. Εκεί που χωλαίνει το εγχείρημα είναι όταν ο σκηνοθέτης παρασύρεται από μερικές εξωπραγματικές θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία, που προκύπτουν από το γεγονός ότι ο Λένον είχε κηρυχθεί εχθρός του κράτους εξαιτίας της αντιπολεμικής του ρητορικής.
60
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2023-12-06
Μέρος της διερεύνησης αναπόφευκτα τσαλαβουτάει σε θολά νερά, εκεί όπου επιπλέουν οι διάφορες θεωρίες συνωμοσίας για τη δολοφονία του Λένον, που ενισχύθηκαν από το γεγονός ότι δεν έγινε ποτέ δίκη, αναμοχλεύοντας το έντονο ενδιαφέρον που είχαν δείξει οι αμερικανικές μυστικές υπηρεσίες για τις αντιπολεμικές δραστηριότητες του πρώην Beatle.
60
Νίκος Παπαηλιού
Oneman.gr
2023-12-04
Παρακολουθώντας τα τρία επεισόδια της σειράς, μπήκαμε στο πλαίσιο της εποχής και μάθαμε και κάποια πράγματα που πιθανώς, οι περισσότεροι αγνοούσαμε.
60
Δήμητρα Πραντάλου
Provocateur
2023-12-02
Ένα πραγματικά ενδιαφέρον ντοκιμαντέρ που πρέπει να δεις.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση