Ρίβερντεϊλ : Season 1(2017)
(Riverdale : Season 1)  

78 Βαθμολόγιο
με βάση 13 κριτικές
7.3 με βάση 3 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4, 5, 6, 7

Περίληψη

Καθώς ασχολούνται με τα φλέγοντα θέματα σεξ, έρωτας, σχολείο και οικογένεια, ο έφηβος Άρτσι και η παρέα του μπλέκουν σε ένα σκοτεινό μυστήριο του Ρίβερντεϊλ.

Είδος:Δράμα, Μυστηρίου
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Ρομπέρτο Αγκουίρε-Σακάσα
Πρωταγωνιστούν:Κ. Τζ. Άπα, Λίλι Ράινχαρτ, Καμίλα Μέντες, Κόουλ Σπράους
Διάρκεια:42-47
Κατάσταση:Ολοκληρώθηκε
86
Εύη Μακαβέλου
Beasty
2017-02-20
Το Riverdale είναι μια σειρά με κόντρες, συναίσθημα, περιπέτεια που μπορεί να δει κανείς ευχάριστα και να χαλαρώσει. Έχει αρκετό γέλιο σε πολλές σκηνές και δεν θα νιώσεις πως χάνεις την ώρα σου.
80
Βίδος Κοσμάς
Το Βήμα
2017-02-18
Σαπουνόπερα και θρίλερ, ρομάντζο και περιπέτεια μυστηρίου, το αριστοτεχνικά κινηματογραφημένο και υψηλής αισθητικής «Riverdale» είναι μια ιστορία για την ενηλικίωση σε έναν κόσμο παράδοξο, όπου τα παιδιά συμπεριφέρονται σαν ενήλικοι αλλά και όπου οι ενήλικοι είναι ενίοτε πιο προοδευτικοί από τα παιδιά τους.
80
Shadow
Lord of the Series
2017-02-16
Μου κράτησε το ενδιαφέρον ως και το τελευταίο επεισόδιο.
80
Χρυσαυγή Πατσάκη
MOVE IT
2017-02-14
Η πρώτη σεζόν του “Riverdale” είναι πραγματικά απολαυστική. Κι’ αυτό γιατί η σειρά ξέρει πολύ καλά τι είναι (ενδεικτική ατάκα: “Relax, this is not The Wire”), δεν παίρνει τον εαυτό της στα σοβαρά (σε στιγμές μάλιστα ακόμα και οι ηθοποιοί φαίνεται να το διασκεδάζουν με κάτι εξωφρενικό που έχουν μόλις εκστομίσει), έχει μια ατμόσφαιρα που διατηρείται από την αρχή μέχρι το τέλος και έχει όλα τα χαρακτηριστικά μιας τίμιας αμερικανιάς.
80
Νάκης Αντωνίου
must
2017-02-12
Ήρθε η ώρα να το ξεκινήσεις αν είσαι φαν του είδους.
75
Αγγελική Στελλάκη
Cinepivates
2017-02-10
Το Riverdale είναι ένας συνδυασμός του Dawson’s Creek με το How to Get Away with Murder. Και δεν είναι καθόλου τυχαίο το γεγονός ότι ο Αγκίρε – Σακάσα επέλεξε κάποια εφηβικά είδωλα για να ερμηνεύσουν βασικούς χαρακτήρες της σειράς.
75
Θοδωρής Δημητρόπουλος
FLIX
2017-02-08
Για αρχή, έχουμε μια πόλη, και ένα μυστήριο, και μερικά πρώτα στοιχεία. Οι χαρακτήρες δεν είναι όλοι πετυχημένα σκιαγραφημένοι, και σίγουρα ο ίδιος ο Άρτσι θα πρέπει να γίνει σύντομα αρκετά πιο ενδιαφέρων. Όμως σε επίπεδο προθέσεων, αισθητικής και universe, η σειρά κάνει ένα πολύ αποφασιστικό και σίγουρο για τον εαυτό του, πρώτο βήμα.
75
Ιωσηφίνα Γριβέα
Oneman.gr
2017-02-06
Το 'Riverdale' δε θα φέρει την επανάσταση και δε θα είναι για όλους, αλλά το πρώτο του κεφάλαιο έχει προοπτική, ανησυχία και μια διάθεση για εξερεύνηση που βάζει πολλά υποσχόμενα θεμέλια. Απλά το μέλλον του προβλέπεται πιο στοιχειωμένο, λιγότερο γλυκερό και με περισσότερες ορμόνες από αυτές που θυμάσαι.
70
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2017-02-04
Απ΄την μια είναι μια εφηβική σαπουνόπερα γεμάτη υπερβολές αλλά απ'την άλλη είναι μια διασκεδαστική σειρά μυστηρίου που καταφέρνει να γίνεται εθιστική και σε κάνει να ανυπομονείς για το επόμενο επεισόδιο!
58
Λάζαρος Κολαξής
THIS IS NOT A BLOG
2017-02-02
Η σειρά αξίζει λόγω της υψηλής αισθητικής της, αλλά δεν παύει να είναι ένα εφηβικό δράμα. Γνωρίζοντας αυτό όμως, μπορείτε να αφεθείτε στην ατελή μαγεία της και να ανακαλύψετε τη νέα ένοχη απόλαυσή σας, η οποία κάποια στιγμή στο μέλλον ίσως αποκτήσει και υπερφυσικές διαστάσεις!
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση