Εσύ : Season 1(2018)
(You : Season 1)  

76 Βαθμολόγιο
με βάση 16 κριτικές
7.2 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3, 4

Περίληψη

Ένας επικίνδυνα γοητευτικός και εμμονικός νεαρός φτάνει στα άκρα για να μπει στις ζωές των ανθρώπων που του κινούν το ενδιαφέρον.

Είδος:Δράμα, Θρίλερ
Χώρα:ΗΠΑ
Δημιουργός:Γκρεγκ Μπερλάντι, Σέρα Γκαμπλ
Πρωταγωνιστούν:Πεν Μπάτζλεϊ, Ελίζαμπεθ Λέιλ, Σέι Μίτσελ, Τζον Στάμος
Διάρκεια:42-50
80
Κρίστυ Περρή
Athens Voice
2021-10-20
Το You είναι σκοτεινό, αλλόκοτο, shocking και πέρα για πέρα εθιστικό από το πρώτο κιόλας επεισόδιο.
80
Νίκος Δρίβας
Cineramen
2021-10-18
Το You μας έδωσε μια πολύ καλή πρώτη σεζόν και μας κάνει να θέλουμε να μάθουμε για την συνέχεια, νιώθεις ότι έχει προσφέρει καλές στιγμές, ενώ στα τελευταία επεισόδια και ειδικά στο φινάλε έχει αγωνία και ένταση και ευελπιστούμε να συνεχίσει έτσι και στην επόμενη σεζόν.
80
nikos fekkas
FEKKAS MOVIES
2021-10-16
Παρότι η πλοκή κυλάει κάπως προβλέψιμα και σε κάνει να ξέρεις που το πάει, η σειρά καταφέρνει να γίνει εθιστική απ'το πρώτο κιόλας επεισόδιο και στο φινάλε μας δίνει και μια εκπληξούλα που δημιουργεί μεγάλη περιέργεια για την συνέχεια!
80
Δημήτρης Πολιτάκης
LiFO
2021-10-14
Το «You» είναι μάλλον έξυπνο παρά εξυπνακίστικο (μέγιστο κατόρθωμα στην εποχή μας), μάλλον πεσιμιστικό παρά σαρκαστικό, μάλλον πνευματώδες παρά σατιρικό, μάλλον ρομαντικό τελικά στη διαστροφή του παρά τρομακτικό.
80
Φανή Βασιλοπούλου
MOVE IT
2021-10-12
Το "You" αξίζει το χρόνο σας γιατί είναι ισομερώς διασκεδαστικό και ανατριχιαστικό. Προχωρά πολύ γρήγορα και αρκετά από τα τεκταινόμενα είναι παρατραβηγμένα, αλλά για τους σκοπούς της σειράς λειτουργούν άψογα. Αν θέλετε κάτι ανάμεσα σε "Gone Girl," "Killing Eve" και "American Psycho," τότε το "You" είναι για εσάς!
80
Καζανάς Kώστας
Smassing Culture
2021-10-10
Δημιουργοί της σειράς είναι οι Greg Berlanti (Flash) και Sera Gamble (Supernatural), οι οποίοι δοκίμασαν να δώσουν μια άλλη διάσταση στο stalking τονίζοντας τις αντιθέσεις ρεαλισμού-μη ρεαλισμού με το απαραίτητο περιεχόμενο. Με καθημερινά πλάνα, καθημερινές συνήθειες των χαρακτήρων μας, με απλά κοστούμια, χωρίς ιδιαίτερα έντονο ρυθμό (σαν να βαίνουν όλα καλά στην ζωή σου) μας δείχνoυν πόσο δίπλα μας μπορούν να συμβαίνουν όλα αυτά.
73
Chris
Lord of the Series
2021-10-08
Δεν είναι ακόμα μια σειρά από τον σωρό αλλά μια μοναδική ξεχωριστή σειρά με καλούς ηθοποιούς και ανατρεπτικό σενάριο!
70
Βασιλική Γερονίκου
αθηνόραμα
2021-10-06
Θα μπορούσε κανείς να πει ότι το στόρι του μοιάζει σαν ένα ερωτικό κυνηγητό γάτας-ποντικιού που θα καταλήξει σε σαπουνόπερα, με τον Πεν Μπάντζλι από το εφηβικό «Gossip girl» ξανά στο ρόλο του καλού και ολίγον stalker παιδιού. Το «You» όμως καταργεί γρήγορα τη λεπτή γραμμή που χωρίζει τον έρωτα από την εμμονή και μετατρέπεται σε ένα ταξίδι στο μυαλό ενός βαθιά άρρωστου και επικίνδυνου ανθρώπου, θίγοντας παράλληλα τις επιπτώσεις της υπερέκθεσης στα social media.
70
Νάκης Αντωνίου
must
2021-10-04
Αξίζει να το δεις γιατί είναι σύγχρονο και σου προκαλεί σκέψεις για την εποχή των social media. Δεν έχει φοβερές ανατροπές, αλλά το στόρι σε κρατά, αν του δώσεις μια ευκαιρία και αντέξεις τα επεισόδια 6 και 7 που είναι ενδιαφέροντα αλλά χωρίς ιδιαίτερη δράση.
70
Ζωή Παρασίδη
POPAGANDA
2021-10-02
Το "YOU" είναι συνώνυμο του guilty pleasure, μια σειρά που θα προτείνω σε μια κουβέντα που ξεκινάει με την φράση «πες μου μια σειρά να χαζέψω», χωρίς αυτό να σημαίνει ότι δεν είναι μια σειρά της γενιά της κι αυτό από μόνο του ιντριγκάρει αφού είναι πιο εύκολο να αναγνωρίσεις σε αυτή οικείες συμπεριφορές των χαρακτήρων της.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση