83 Βαθμολόγιο
με βάση 8 κριτικές
9.2 με βάση 5 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Ο Ότις επιτέλους χαλαρώνει -συχνά και επικά- αλλά τα δύσκολα έρχονται όταν τα χλαμύδια κάνουν εμφάνιση στο σχολείο κι η παρέα παλεύει να τα βγάλει πέρα με νέα προβλήματα.

Είδος:Δράμα, Κωμωδία
Χώρα:ΗΠΑ, Ην. Βασίλειο
Δημιουργός:Λόρι Ναν
Πρωταγωνιστούν:Έισα Μπάτερφιλντ, Τζίλιαν Άντερσον, Έμα Μακέι, Νσούτι Γκάτουα
Διάρκεια:49-60
90
M.Hulot
2020-01-16
Ο δεύτερος κύκλος της βρετανικής σειράς του Netflix είναι ένα απολαυστικό μάθημα για το τι θα έπρεπε να είναι η τηλεόραση του παρόντος.
90
Παναγιώτα Καρβούνη
2020-01-14
Η δεύτερη season του Sex education είναι πιο έντονη και πιο τολμηρή από την πρώτη. Νέα στοιχεία εισάγονται, νέοι ρόλοι με νέα δυναμική. Προσπαθούν να παρουσιάζονται όλοι οι χαρακτήρες χωρίς να χάνεται ο πυρήνας της σειράς. Μία σειρά χωρίς taboo με ικανοποιητικό περιεχόμενο που τελικά άξιζε την αναμονή.
80
Φίλιππος Χατζίκος
2020-01-12
Οι χαρακτήρες μοιάζουν αληθινοί και πολυδιάστατοι, ελεύθεροι από τους ρόλους μίας teen related τηλεοπτικής ή κινηματογραφικής παραγωγής, και μάλιστα η αρετή αυτή απλώνεται σε ένα απίστευτα ευρύ φάσμα προσωπικοτήτων, δεν εξαντλείται στους πρωταγωνιστές.
80
Πέτρος Καλογεράς
2020-01-10
Το «Sex Education» προσφέρει συγκινήσεις, ανατροπές, πληροφορίες γύρω από το σeξ και μια ματιά στην γενιά που έρχεται, η οποία θα είναι εντελώς διαφορετική και ελπίζουμε περισσότερο απελευθερωμένη από τις προηγούμενες.
80
Γεράκου Γιώτα, Στελίνα Θεοδοσοπούλου 
2020-01-08
Η δραματική, σωστά ακομπλεξάριστη κομεντί είχε μια σεζόν που δεν έχασε τη γνησιότητά της, το αγαπημένο της άβολο και τη μοναδικότητά της.
80
Evi SD
2020-01-06
Είναι αξιοσημείωτο, πως μια ανάλαφρη κωμωδία, με θέμα το σεξ, μπορεί να περάσει τόσο άμεσα και έμμεσα μηνύματα στον θεατή. Αναμένουμε με αγωνία την επόμενη σεζόν.
80
Μαρία Γκιούλη
2020-01-04
Συνεχίζοντας την επιτυχία που είχε διαγράψει πέρυσι, το "Sex Education" του Netflix αποδεικνύει ότι ο δεύτερος κύκλος μιας σειράς μπορεί κάλλιστα να είναι ισάξιος του πρώτου (αν όχι και καλύτερος) παρά την πληθώρα παραδειγμάτων που εκφράζουν το αντίθετο.
80
Λάζαρος Κολαξής
2020-01-02
Οι απολαυστικές ερμηνείες, το χιούμορ, η μεγάλη καρδιά και η ενέργεια που μεταδίδει η σειρά είναι αρκετοί λόγοι για να αφήσουμε χώρο στην καρδιά μας για τις σεξουαλικές συμβουλές του Otis.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση