80 Βαθμολόγιο
με βάση 3 κριτικές
9.5 με βάση 2 χρήστες
Βαθμολόγησε
Seasons/Κύκλοι:1, 2, 3

Περίληψη

Μετά από μια επίθεση δαιμόνων εναντίον μιας οικογένειας, δύο μόνο μέλη επιβιώνουν: ο Tanjiro και η αδελφή του Nezuko, η οποία όμως μεταμορφώνεται σιγά-σιγά σε δαίμονα. Ο Tanjiro ξεκινάει ένα ανελέητο κυνήγι των δαιμόνων με σκοπό να εκδικηθεί και να βρει τρόπο να θεραπεύσει την αδελφή του.

Είδος:Κιν. Σχέδια, Περιπέτεια, Φαντασίας
Χώρα:Ιαπωνία
Δημιουργός:Κογιοχάρου Γκοτούγκε
Πρωταγωνιστούν:Νατσούκι Χανάε, Ακάρι Κίτο, Χίρο Σιμόνο
Διάρκεια:25
80
Αναστάσιος Τριανταφύλλου
ANIME MONOGATARI
2023-08-06
Βλέπεται πάρα πολύ ευχάριστα και είναι πολύ ψυχαγωγική. Όλοι οι χαρακτήρες είναι πολύ καλά γραμμένοι και σχεδιασμένοι, όσο οι καλοί της υπόθεσης, όσο και οι κακοί, γι' αυτό και είναι εύκολο να συμπαθήσεις και να δεθείς με τους πρωταγωνιστές και τις ιστορίες τους.
80
Ευρυδίκη Βαλή Σαράφογλου, Ro Moore
IGN Greece
2023-08-04
Αν έχετε τελειώσει με τις εναπομείνασες σεζόν του "Attack on Titan" αλλά δεν έχετε χορτάσει επικές μάχες τότε, τότε ίσως πρέπει να δώσετε μια ευκαιρία στο "Demon Slayer". Δεν θα απογοητευτείτε.
80
Καραγιάννη Ευαγγελία
IGN Greece
2023-08-02
Διαθέτοντας μια όχι τόσο πρωτότυπη ιστορία, το "Kimetsu no Yaiba" ξεχώρισε λόγω της διαφορετικής διαχείρισης των αντιπάλων του πρωταγωνιστή, παρουσιάζοντάς τους ως πραγματικά τραγικές αδύναμες φιγούρες και ουσιαστικά εξανθρωπίζοντάς τους, με την εμπάθεια του Tanjirou να συμβάλει στη θεμελίωση αυτού του υποβάθρου και - φυσικά - το στούντιο ufotable να το "ντύνει" άρτια με τις πανέμορφα χορογραφημένες σκηνές μάχης.
Δεν βρέθηκαν αξιολογήσεις

Βαθμολόγησε

Θα πρέπει να συνδεθείτε πρώτα. Σύνδεση